Alcaraz C. – Djokovic N.: võitja Djokovic

EEbookmaker
juuli 13, 2024
21 Vaated

Meie valik: Alcaraz C. – Djokovic N.: võitja Djokovic

14.07.2024 15:00

Kui naiste üksikmängu finaal Wimbledonis on üllatuslikult komplekteeritud, siis meeste võistluse pühapäevane kulminatsioon pakub oodatud ja muserdavat kordust eelmise aasta finaalis, kus Carlos Alcaraz alistas Novak Djokovici 1-6, 7-6, 6-1, 3-6, 6-4 pärast eepilist, 4 tundi ja 43 minutit kestnud viiesetilist lahingut, et võtta temalt Grand Slam.

Serblane domineeris eelmisel aastal ülejäänud kolmel majori turniiril, jättes vaid Wimbledoni trofeest ilma, mille ta oli varem seitsmel korral võitnud. Tänavu ei ole ta veel ühegi Big Four turniiri võitnud, mida ta on teinud vaid kolmeteistkümnel varasemal aastal, mis lõppes 2017. aastal küünarnukioperatsiooniga. Tänavu tuli tal läbida operatsioon põlve (meniskireben), mida ta vigastas Roland Garrosil. Kuid Djokovic tegi välkkiirelt comebacki ja jõudis sidemetega põlve sidudes oma kümnendasse muru grand slami finaali.

Võrreldes Alcaraziga säästis ta ka rohkem energiat, kulutades väljakul kolm tundi vähem. Viies duellis kaotas ta teises ja kolmandas ringis vaid kaks setti ning sai pärast De Minauri loobumist veerandfinaalis edasipääsu. Oma kaks viimast mängu Rune ja Musetti vastu domineeris ta ning kaotas reedeses poolfinaalis oma servi vaid kaks korda.

Hispaanlane tegi finaali jõudmisel palju rohkem tööd. Ta võitis Tiafoe’t 3. ringis pärast viiesetilist lahingut ning kaotas kõigis kolmes järgnevas matšis ühe seti, kuigi teises faasis kontrollis ta neid enam-vähem. Igatahes võrreldes eelmise aasta Wimbledoni tiitlivõistlusega on vahe märgatav, aasta tagasi kaotas ta finaali edasipääsul vaid kaks setti ja tundus suveräänsem.

Djokovici servi, mis on murul ülioluline, on tänavu kindlam kui Alcarazil. Erinevus seisneb peamiselt esimese servi edukuses (82% vs 72%). Serblane lubas oma vastasele vaid 14 murdevõimalust ja kaotas servi üheksa korda, samas kui hispaanlane tõrjus 43 murdepalli ja kaotas servi 19 korda.

Millele panustada:

Kihlveokontorid pooldavad Alcaraz’i, kuid matšides on Djokovic (3-2, setted 10-7, mängud 95-79) siiski kerges eelises ja soovib pühapäeval All England Clubil oma 25. suurturniiri triumfi, millega ületaks Austraalia Margaret Courti kõigi aegade rekordit. Arvestades koefitsiente, tasub panustada serblase peale. Matš on saadaval BetBuilderis.

Usaldus:

6/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

IVIBETPanustage Ivibetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!!
Autor EEbookmaker