Krejcikova B. – Rybakina E.: Rohkem kui 20,5 mängu.

EEbookmaker
juuli 12, 2024
15 Vaated

Meie vihje: Krejcikova B. – Rybakina E.: Rohkem kui 20,5 mängu

11.07.2024 12:00

Barbora Krejcikova ja Jelena Rybakina kokkupõrge Wimbledoni poolfinaalis võib olla üks turniiri naiste osa tipphetki. Ühel pool on 2022. aastal Wimbledoni võitnud suurepärane muruplatsil mängiv Rybakina, teisel pool aga heas vormis Krejcikova, kes samuti juba tunneb Grand Slami võidu tunnet, võites 2021. aastal Prantsusmaa lahtised.

Rybakina on mängu favoriit. Tema muruplatsioskused on fenomenaalsed ja pärast teiste kaasfavoriitide nagu Aryna Sabalenka, Coco Gauff ja Iga Swiatek välja löömist on tal tõesti huvitavad väljavaated teisele Wimbledoni triumfile. Lisaks hoiab teda tagasi tema tervis, mis on teda viimastel kuudel vaevanud ja toonud mitmeid pettumusi suurturniiridel. Viimases kolmes Wimbledoni mängus ei ole ta kaotanud ühtegi setti ja on kaotanud kokku vaid üheksa geimi.

Krejcikova, kes on Rybakinaga seni mänginud kaks matši ja suutnud teda mõlemal korral kolmes setis võita (aga mitte kordagi murul), ei ole samuti oma viimases kolmes Wimbledoni matšis setti kaotanud. Lisaks sellele leidis ta retsepti mitte ainult favoriidi Danielle Collinsi vastu, vaid ka veerandfinaalis suurepärase muruplatsil mängiva ja teravmehe Jelena Ostapenko vastu. Rybakina on aga märksa raskem pähkel.

Millele panustada:

Kuigi Rybakina on suur favoriit, ei müü Krejcikova oma nahka odavalt. Vastupidi, ta võib kasahhitarile palju vaeva valmistada. Sellepärast tasub ka piletile lisada, et tuleb pikk köievedu ja palju mänge.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker