Putintseva Y. – Ostapenko J.: 1

EEbookmaker
juuli 8, 2024
18 Vaated

Meie vihje: Putintseva Y. – Ostapenko J.: 1

08.07.2024 16:00

Julia Putintseva püüab murul sülge ja sooritab tõenäoliselt oma elu tennise. Ta võitis Birminghamis peaproovi ja suutis Wimbledonis võita Angelique Kerberi, heas vormis olevat Kateryna Siniakovat ja mis kõige tähtsam, maailma esinumbrit Iga Shwiatekit, mis oli esmaklassiline sensatsioon. Kuigi on tõsi, et Shwiatek ei ole suurepärane muruplatsi mängija, oli Putintsevale saadud kaotus kõigi jaoks šokk.

Putintseva, kes jõudis esmakordselt Wimbledoni kaheksandikfinaali, mängib veerandfinaali pääsemise eest lätlanna Jelena Ostapenkoga. See on mängija, kellega ta on matšides 2:2 viiki.

Ostapenko ei ole Wimbledoni eel olnud ideaalses vormis, võites vaid ühe mängu, kuid ta kasutas All England Clubi soodsat loosimist suurepäraselt ära. Ta alistas Ajla Tomljanovici, Daria Sniguri ja Bernarda Pera.

Millele panustada:

Putintseva mängib sensatsiooniliselt. Ta on võitnud kaheksa mängu järjest, mis teeb temast aspirandi Wimbledoni veerandfinaali jõudmiseks. Ostapenko on kerge koefitsient, kuid siin võib selgelt soovitada kasahhi triumfi ja minna mängima alavõitjat.

Usaldus:

6/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

RABONAPanustage Rabonais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker