Sinner J. – Shelton B.: Rohkem kui 3,5 komplekti

EEbookmaker
juuli 7, 2024
22 Vaated

Meie valik: Sinner J. – Shelton B.: Üle 3,5 seti

07.07.2024 15:15

Jannik Sinner on tänavuse Wimbledoni turniiri kaasfavoriit ja tal ei tohiks olla suuri raskusi veerandfinaali jõudmisega. Kuigi, kuidas on sellega. Kuigi Sinner on seni turniiri võitnud, on ta kahel korral pidanud minema nelja setti ja pääses kolmandas ringis vaid Miomir Kecmanovicist mööda 6-1, 6-4, 6-2. Oma kaasmaalase Berrettini võitis ta üht ringi varem tänu kolmele võidetud tiebreakile, kaotades kolmandas setis 2-6. Seega pole ta veel päris suveräänne.

Kaheksandas ringis ootab teda ees üsna raske matš ameerika noormehe Ben Sheltoni vastu. Temaga on tal juba paar tihedat mängu olnud ja Sheltoni esitus käimasoleval Wimbledonil viitab sellele, et Sinnerit võib oodata veel üks pikk matš. Tegelikult on Shelton läinud Mattia Bellucci, Lloyd Harrise ja Denis Shapovaloviga peetud duellides alati viie setti. Ta kasutab oma suurepärast vormi täielikult ära, mistõttu tundub ta endiselt väga värske, kuigi ta on mänginud nii palju sette kui paljud Grand Slami poolfinalistid.

Millele panustada:

Sinner on selles mängus suur favoriit, kuid ta ei võida Sheltonit kolmes setis. Sheltonil on murul hea servi ja Sinner on juba näidanud, et tal ei ole täiesti murdumatu servi. Nad mängivad neli või viis setti.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker