Portugal – Prantsusmaa: edutamine – 2

EEbookmaker
juuli 4, 2024
19 Vaated

Meie vihje: Portugal – Prantsusmaa: edutamine – 2

05.07.2024 21:00

Kahe jalgpallivõimu kokkupõrge ei tõota esmapilgul väga atraktiivset, sest Prantsusmaa on turniiri lõpus hädas ja portugallased vahelduvad paremate ja halvemate tulemustega.

Tšehhi grupi võitja Portugal läks meistrivõistlustele hästi sisse, võites kaks korda, kuid Gruusia ja Sloveenia vastu ei olnud see sama. Meeskond maksab hinda selle eest, et peab mängima Cristiano Ronaldot, kes mõjutab negatiivselt meeskonna mängu. Maailma jalgpallilegendil ei ole enam sellist võimekust nagu varasemas eas ei saa peatada. Turniiril lõi ta ühe värava penaltiseerias, vastupidi, ta põletas mitmeid paljutõotavaid standardeid. Ronaldo on aeglustunud, tal on vähem hüppeid ja ta ei näita mingeid erilisi jooksu sooritusi. Vastupidi, mängija vaimne vastupidavus on langenud, ta üritab mängudes simuleerida, tipphetkeks oli nutmine pärast ebaõnnestunud penaltit.

Kuigi Ronaldo on endiselt võimeline mängu otsustama, kannatavad portugallased tema kohaloleku all, Ronaldo peal on kõige mudel ammu aegunud. Pealegi, veteraniga esiplaanil ei saa meeskond efektiivselt pressida, seega tuleb loota teise laine värava panusele. Portugali ei ole turniiril kohtunud ühegi tugeva meeskonnaga (Türgi, Gruusia, Tšehhi ja Sloveenia), seega lähevad nad mängu paberil alavõitjana.

Prantsusmaa samuti ei hiilga, kuid nad on mänginud Belgia või Hollandiga, mis on kõvem test. Igatahes on meeskonda kaunistanud suurepärane kaitsetöö ning treener Deschamps’i kaitsjad on turniiril lasknud sisse vaid ühe värava ja seda penaltist, mis kordus, kui Lewandovski esimest korda ei suutnud väravat lüüa.

Teisalt on meeskonnal probleem ees, tegelikult pole nad veel mängust väravat löönud, peale penalti on kaks väravat vastastele omaväravaks loetud. Igatahes Prantsusmaa teeb kiiruse poolest ees väga head tööd, mis võib olla veteran Pepele probleemiks. Mbappé tunneb end pärast nina vigastust iga päevaga veidi paremini, mis peaks ilmnema.

Kurnatud Rabiot’ puudumine on küll sunnitud vahetus, kuid Gallia rahvusmeeskonnal on äärmiselt hea pink ja suudavad ühe mängija probleemideta välja vahetada.

Millele panustada:

Mõlemad meeskonnad on võimelised edasi minema, otsustavaks saab suurem vigade arv mängus. Portugal on turniiril seni rohkem vigu teinud, Prantsusmaa on tänu oma täpsele kaitsele paberil favoriit. Piletile kuulub number kaks, kes ei taha riskida, võib proovida turvalisemat varianti, Prantsusmaa edasipääsu. Kohtumine näeb tõenäoliselt vähem väravaid.

Usaldus:

6/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

20BETPanustage 20betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker