Raducanu E. – Mertens E.: Raducanu E. -2,5 geimi

EEbookmaker
juuli 3, 2024
15 Vaated

Meie valik: Raducanu E. – Mertens E.: Raducanu E. -2,5 geimi

03.07.2024 17:15

Elise Mertens läbis tänavu kogu hooaja muruosa, kuid kehvade tulemustega. Ta võitis kolmel turniiril vaid kaks mängu, Birminghamis ja Eastbourne’is tühistas ta ebasoodsates tingimustes alagrupimängud. Lisaks jäi ta Wimbledonis napilt alla Jaapani Nao Hibinile, kes pääses teise ringi. Tema esinemised tänavusel muruhooajal on mõnevõrra kooskõlas tema üldise mitte nii hea vormiga kogu aasta jooksul.

Kolmapäeval on tema vastane Wimbledoni teises ringis kahekümne üheaastane Emma Raducanu, kes jättis pärast mõlema randme operatsiooni olulise osa eelmisest aastast vahele ja püüab tänavu samm-sammult tagasi maailma 100 parema hulka jõuda. Rohune osa aastast on olnud tema jaoks suhteliselt hea. Ta jõudis Nottinghamis poolfinaali ja lõpetas Eastbourne’i jõuproovi veerandfinaalis. Mõlemal turniiril kaotas ta hilisematele meistritele Katie Boulterile ja Daria Kasatkinale.

Millele panustada:

Raducanu on murul väga heas vormis ja näitab, et brittina armastab ta seda pinnast. Belglanna Mertens seevastu on kogu hooaja otsinud ennast ja on saavutanud kindlaid tulemusi. Raducanu võidab handicapi.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

WAZAMBAPanustage Wazambais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker