Zverev A. – Rune H.: Üle 3.5 seti

EEbookmaker
juuni 3, 2024
25 Vaated

Meie valik: Zverev A. – Rune H.: Üle 3,5 seti

03.06.2024 20:15

Roland Garros’i esmaspäevase programmi üheks tipphetkeks on Alexander Zverevi ja Holger Runi duell. Korraldajad kahtlustavad ka, et sellest tuleb väga huvitav võistlus. Seetõttu on nad pannud mängu programmi lõppu Philippe Chatrier’ väljakul.

Favoriit on sakslane Zverev. Rooma Mastersi meister näitas aga kolmandas ringis Tallon Griekspoori vastu, et tal on omad nõrkused, ja neid ei ole vähe. Ta alistas hollandlase alles pärast dramaatilist viiesetilist lahingut otsustava seti supertiebreakis, kaotades viienda seti 1:4 kahe murdega. Kuid ta suutis hädast välja tulla väljalangemise äärel.

Holger Rune on Pariisis samuti juba ühe viiesetise saanud. Selle võttis ta teises ringis vastu itaallase Flavio Cobolliga, keda ta alistas viienda seti otsustavas supertiiebreakis 10:7. Kolmandas ringis aga alistas ta turniiri ühe üllataja Jozef Kovaliku kolmes setis.

Millele panustada:

Zverevi ja Rune vaheline matš pakub huvitavat ja atraktiivset vaatemängu, mis ei muutu kiirmänguks. Panustada saab mitte ainult suuremale mängude arvule, vaid näiteks ka sellele, et mängitakse vähemalt neli setti.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

BETWINNERPanustage Betwinneris 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker