Korda S. – Alcaraz C.: Alcaraz C. /-37,5 kalliskivi

EEbookmaker
mai 31, 2024
18 Vaated

Meie valik: Korda S. – Alcaraz C.: Alcaraz C. /-37,5 kalliskivi

31.05.2024 20:15

Carlos Alcarazit on viimased kaks kuud vaevanud terviseprobleemid, eelkõige küünarvarre vigastus. Selle tõttu sai ta mängida vaid ühe turniiri Madridis saviosa ajal ja jättis teised tippturniirid vahele. Seega läks ta Pariisi ühe suure ebakindlusega – milline saab olema tema vorm?

Esimesed mängud tõid kaks versiooni. Ameeriklasele JJ Wolfile andis ta alla vaid nelja geimi kaotusega, kuid seejärel kaotas veidi üllatuslikult Jesper De Jongile ühe seti. Siiski oli ka tema edasipääs kolmandasse ringi üsna suveräänne, välja arvatud kolmas sett, mis läks 2:0. Järgmine takistus on aga märksa keerulisem.

Alcaraz’ vastane kolmandas ringis on tšehhi päritolu ameeriklane Sebastian Korda. Ta on teda kahes viimases kohtumises võitnud ilma setti kaotamata ja Alcaraz’i suureks eeliseks on see, et Korda pole kogu hooaja jooksul olnud ideaalses vormis. Lõppude lõpuks kaotas ta ka Roland Garrosil teises ringis Korea Kwonile väga üllatuslikult seti.

Millele panustada:

Alcaraz, kuigi ta tuli Pariisi võitmatult, on üks maailma parimaid mängijaid ja ta tõestab seda Korda vastu. See peaks olema keskmise pikkusega matš, tõenäoliselt neljasetiline. Alcaraz’i võidule võib panustada koos mängude arvuga.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

20BETPanustage 20betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker