Frosinone – Udinese: topeltvõimalus: viik

EEbookmaker
mai 26, 2024
17 Vaated

Meie valik: Frosinone – Udinese: topeltvõimalus: viik.

26.05.2024 20:45

Lisaks Empolile otsustab ka Frosinone oma Serie A-pääste. Kodumeeskond on kahepunktilise eduseisuga relegatsioonitsoonist ja võõrustab Udinese’t, kes on vaid punktiga tagapool. Mõlemad meeskonnad hoiavad silma peal Empoli – AS Rooma mängul, külaliste võit kindlustab mõlemale meeskonnale pääsu. Kuid kumbki meeskond tõenäoliselt sellega ei looda.

Eusebio Di Francesco hoolealused said esimesel hooajal tagasi eliidi seas peamiselt kodus punkte, kus nad teenisid 35-st punktist 25. Samas tegid nad viimases voorus ka suure sammu päästmise suunas, kui võitsid Monzas 1:0. Oma staadionil on nad olnud väga veenvad, eriti 11. koha või halvemate vastaste vastu (6-1-1).

Siia kuulub ka Udinese, kes viimati kodus päästis tulemuse Empoli vastu alles 104. minutil (1-1). Aga see viik kinnitas selle aasta suurt probleemi, kus ei suudeta võita meeskondi tabeli teisest poolest, s.o. vastaseid, kelle vastu peaks punkte koguma (1-14-3 skoor). Viieteistkümnes viik sellise vastase vastu võib tuua Udinese päästmise, kuid kindlam oleks muidugi matkida viimasel võõrsil saadud võitu Lecce’st.

Millele panustada:

Panused on kõrged ja see kehtib mõlema meeskonna kohta. Tasavägine tulemus võib teoreetiliselt kindlustada mõlema päästmise, kuid see toob kindlasti kodumeeskonna kasuks. Nii et mingit teravat algust ei saa oodata ja vähemalt poolajal võiks viik kehtida.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

BETWINNERPanustage Betwinneris 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker