Roland Garros – mehed: üldine Ruud Casper 1-2

EEbookmaker
mai 25, 2024
19 Vaated

Meie valik: Roland Garros – mehed: üldkokkuvõttes Ruud Casper 1-2

26.05.2024 11:15

Tulevane Roland Garros tõotab meeste sektsioonis tulla huvitav vaatemäng, sest troonile pürgib rohkem mängijaid kui kunagi varem.

Carlos Alcaraz on koefitsientide järgi suurim favoriit tiitlile. Maailma kolmas number kolm on suurepärane savimängija, kuid ta on väga hea ka teistel pindadel. Siiski ootab ta Pariisis veel märkimisväärset edu, sest 2023. aastal on tal kirjas vaid üks poolfinaal. Samuti ei ole ta tänavu päris tipus, mängides aprillis ja mais vaid ühe turniiri Madridis, kus ta lõpetas Rublevi reketil veerandfinaalis. Kahekümne ühe aastase vormi on nii vähe lugeda, nii või teisiti peaks ta ilma suurema vaevata kaheksa parema hulka jõudma.

Tema peakonkurent Novak Djokovicil on samuti probleeme. Kolmekordne Prantsusmaa lahtiste võitja ja eelmise aasta kaitsja mängis soliidse Monte Carlo turniiri, jäädes poolfinaalis Ruudile teiseks, kuid seejärel põles Roomas savil läbi, mistõttu otsustas ta Genfis veel natuke mängida. Hooaja praeguses etapis on Djokovicil kirjas juba viis kaotust, mis on üsna palju võrreldes varasemate aastatega, mil ta kaotas kogu hooaja jooksul vastavalt vaid kaheksa korda (2023, 2022) ja seitse korda (2021, 2020).

Ka Jannik Sinneril oli enne oma hooaja teist Grand Slami tervisemureid. Itaalia supertalent suutis küll mängida Monte Carlos, kuid pidi Madridi turniirilt loobuma (puusavigastus). Pärast seda mainis ta, et mängib Prantsusmaa lahtistel ainult siis, kui ta on 100% terve, kuid võib siiski rosteri vahele jätta. Praegu on tema saldo Pariisis 11-4, tema parimaks saavutuseks on seni olnud veerandfinaali jõudmine (2 korda).

Ka Roomas turniiri domineerinud Alexander Zverev võib kaarte segada. Tõsi, ta ei pidanud trofee püüdmisel ühtegi suurt nime võitma, teisalt on tšillased Tabilo ja Jarry suurepärased savimängijad, ka Fritz ei ole lihtne vastane. See kehtib ka Zverevi kohta tänavu, peaaegu kaks meetrit, käe siruulatus oma reketiga ja jahedam pea, kui ta vanemaks saab.

Turniiril osaleb ka Rafael Nadal, kelle jaoks on see viimane esinemine turniiril, mida ta on domineerinud 14 korda, viimati 2022. aastal. Hispaania legend on püüdnud valmistuda oma südame turniiriks, kuid tulemused ei ole olnud ideaalsed. Barcelonas jõudis ta vaid teise ringi, Madridis langes ta Leheckaga kaheksandikfinaalis, Roomas ei suutnud ta Hurkacziga sammu pidada, tulemus 1:6, 3:6 oli siis suur hoiatus.

Igatahes võib Casper Ruud loota heale kohale. Norra tennisist on kahel korral järjest jõudnud Prantsusmaa lahtiste finaali, kuid mõlemal korral on ta kaotanud kolmes setis maailma tennisesuurtele (Djokovic, Nadal). Ka tänavu peaks põhjamaalane suutma võita suurimaid favoriite, ta domineeris Barcelonas savil, kus tal õnnestus alistada teine savimängija eliit Tsitsipas. Ruud on taas turniiri tume hobune ja võib kergesti mõelda kolmandale järjestikusele finaalile.

Millele panustada:

Ruud on kaks korda järjest Roland Garrosil finaali jõudnud ja on ka tänavu savil tugevas vormis. Norralane on turniiri tume hobune ja võib taas finaali jõuda.

Usaldus:

5/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

IVIBETPanustage Ivibetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!!
Autor EEbookmaker