Kasahstan – Läti: 2

EEbookmaker
mai 14, 2024
19 Vaated

Meie vihje: Kasahstan – Läti: 2

14.05.2024 16:20

Läti ja Kasahstani meeskonnad mängivad teisipäeval kolmandat mängu jäähoki maailmameistrivõistlustel. Tugeva paberfavoriidi rollis on Balti riikide esindajad.

Lätlased ei ole MM-il veel võitjat leidnud, kuigi on mõlemad senised mängud võitnud pikalt. Nad võitsid Poolat 5-4 ja Prantsusmaad 3-2. Nad on mängudes olnud aktiivsemad, mis on ootuspärane Kasahstani vastu, kelle peamine eesmärk on end eliidi hulka päästa.

Selleks läksid nad kohe alguses üllatuslikult 3:1 võiduga Prantsusmaa vastu, kes olid duellis aktiivsem meeskond. Pärast seda kaotasid kasahhid 2:6 Slovakkiale.

Läti võib tänavu olla üks mustadest hobustest. Eelmisel aastal kõndisid nad sensatsiooniliselt pronksmedaliteni, kusjuures nimekirjas oli seitseteist mängijat eelmise meistrivõistluse edukast meeskonnast. Samuti on viis mängijat Tšehhi Extraliigast. Staariväravavahiks on välismaalt NHL-i imporditud Elvis Merzlikins.

Millele panustada:

5:0, 5:1 ja 7:0 – need on kahe meeskonna vaheliste mängude tulemused alates 2022. aastast, viimane neist pärineb eelmise aasta meistrivõistlustelt. Läti on Kasahstani jaoks lihtsalt liiga hea ja peaks seda ka Ostravas tõestama.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

1XBETPanustage 1xbetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker