22Bet Benin

EEbookmaker.com
august 19, 2024
56 Vaated

Benin on kristlik riik, mis asub Lääne-Aafrikas. Benin oli minevikus Prantsuse koloonia ja tegutses Dahoma nime all. Beninile on iseloomulik väga noor elanikkond, sest kuni 60% elanikkonnast on alla 25-aastased. Beninis legaliseeriti hasartmängud ametlikult 1967. aastal ja alates 2002. aastast on online-hasartmängud seaduslikud.

Hasartmängude ajalugu Beninis

Tollases Beninis, mis oli Prantsuse koloonia, keelustati hasartmängud 1836. aastal. Alles 1960. aastal sai riik Prantsusmaast iseseisvaks. Aastal 1967 otsustati uuesti seadustada nii loteriid kui ka spordikihlvedusid. Sel ajal loodi ka riiklik riiklik loterii Loterie Nationale du Bénin. Hasartmängud legaliseeriti ametlikult 2002. aastal seadusega Loi portant réglementation des jeux de hasard, d’argent et de paris en République du Bénin. Ajavahemik, mil hasartmängud olid Beninis ebaseaduslikud, oli aastatel 1836-1967.

See oli keelatud 1836. aasta “Prohibition des Loteries” alusel, mis kehtis siis, kui Benin oli Prantsuse koloonia. Pärast iseseisvumist 1967. aastast kuni 2002. aastani jäi seaduslikuks ainult riiklik loterii. 2002. aasta oli murranguline hetk kihlvedude korraldajate jaoks. Sel ajal legaliseeriti järgmised hasartmängud: hasartmängud kasiinodes, ka mänguautomaadid ja lauamängud, pokker, spordikihlvedu, loterii.

Huvitav on, et beninlased ei näita huvi bingo või krüptovaluuta kihlvedude mängimise vastu. Beninil on riiklik hasartmängumonopol, kuid on olemas võimalus partnerluseks eraettevõtjatega. Riiklikku loteriid korraldab eraõiguslik üksus.

22bet Benin

Selles riigis on kujunenud väga huvitav praktika. Litsentseeritud kasiinod kaebavad riiki kohtusse, kuna see ei ole võtnud meetmeid, et ebaseaduslikud kasiinod, mis saavad palju rohkem kasu, saaksid oma tegevuse lõpetada. See toob esile tohutu korruptsiooniprobleemi, millega ühiskond peab igapäevaselt silmitsi seisma.

Samuti legaliseeriti Beninis interneti hasartmängud 2002. aastal, kuigi praegustes õigusaktides puuduvad selged sätted, mis seda näitaksid. See järeldub asjaolust, et nii Benini riiklikul loteriil kui ka spordikihlvedudega tegeleval ettevõttel on lubatud tegutseda veebiplatvormidel. Riigil puuduvad selle tööstusharu jaoks konkreetsed eeskirjad. Selle põhjuseks on eelkõige internetiühenduse piirangud. Ainult iga neljas inimene saab seda kasutada.

22Bet Benin – intuitiivse ja kasutajasõbraliku kasutajaliidese kombinatsioon

Benini kogukond hindab eriti sõbraliku ja lihtsa kasutajaliidese olemasolu portaalis. Veebileht on välja töötatud nii, et seda saab kasutada igaüks, sõltumata tema kogemusest kihlvedude ja veebiportaalide valdkonnas. Kahjuks on see harva nii, mistõttu paljud portaalid töötavad nende kahjuks. Pakutavate spordialade nimekiri on kuvatud veebilehe vasakul poolel. Saidi keskosas on teave käimasolevate sündmuste kohta. Lisaks on olemas filtrid, mis aitavad kasutajatel leida konkreetset spordiala.

22Bet Benin

22Bet Benin ’i saab kasutada ka mobiilseadmetes. Benini inimesed hindavad oma aega ja kasutavad kõiki võimalusi. Kahtlemata sobib mobiilirakendus suurepäraselt. 22Bet’i saab alati kaasas kanda ja jälgida jooksvaid tulemusi. Rakendus võimaldab ka panuseid teha ning kasutada kasiinot. Veelgi enam, portaal toetab väga paljusid valuutasid.

22Bet Benin kihlveokontor kohtleb kõiki kasutajaid võrdselt. Mängijatel on võrdsed võimalused nii teenindusautomaate mängides kui ka sporditulemustele panustades. Sellest tulenevalt naudib portaal märkimisväärset tunnustust ja huvi.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com