22Bet Colombia

EEbookmaker.com
august 18, 2024
45 Vaated

Kolumbia on riik, mis asub Lõuna-Ameerikas. Kolumbiat peetakse üsna tugevalt korrumpeerunud riigiks. Kolumbias on hasartmängud seaduslikud alates 1991. aastast, mida reguleerib Colombia enda poliitiline põhiseadus. Lisaks on ka online-hasartmängud seaduslikud ja on seda olnud alates 2001. aastast, kuigi valitsus muutis need selguse huvides seaduslikuks 2016. aastal.

Hasartmängude ajalugu Kolumbias

Kolumbia jäi Hispaania mõju alla kuni 1810. aastani. Alles 1810. aastal õnnestus tal saavutada iseseisvus. Sellest ajast kuni 1991. aastani olid kõik kasiinod lubatud, kuid ametlikku legaliseerimist ei toimunud enne seda. Alates 1991. aastast kuni 2001. aastani olid hasartmängud eranditult riikliku monopoli all. Kuni 1991. aastani olid kuritegelikud ja korrumpeerunud episoodid selles tööstusharus väga levinud.

Esines ka kõrgetasemelisi skandaale. 2001. aastal võeti vastu hasartmänguseadus, mis on tänaseni peamine õigusakt, mis reguleerib hasartmänge. Selle tulemusena kuuluvad nii hasartmängud kui ka hasartmängude panustamine hasartmängukomisjoni (Coljuegos) kontrolli alla. Sellele asutusele on antud täielik autonoomia uute määruste, lepingute ja resolutsioonide loomiseks. Seega on see tööstusharu väga revolutsiooniliselt muutunud ja on omamoodi eeskujuks. Hoolimata riigi monopolist on ka eraettevõtetel võimalus saada äri riigiga sõlmitud lepingu alusel.

22bet Kolumbia

2016. aasta elektrooniliste hasartmängude seadusega legaliseeriti online-hasartmängud. Esimese litsentsi sai GTECH. Kuigi varem olid mõned online-hasartmängude vormid lubatud juba 2001. aastal. Koroonavõitluse pandeemia on tugevalt laiendanud lubatud online-hasartmängude vorme.

Mida saab 22Bet Colombia pakkuda kasutajatele?

Kolumbia kogukonnal on võimalus luua konto 22bet Colombia platvormil. Kolumbia elanikud valivad 22Bet’i tänu võimalusele kasutada väga mitmekesiseid hasartmänguteenuseid. Portaali versioon on kohandatud nutitelefonide, tahvelarvutite ja muude mobiilseadmete jaoks, kuigi platvormi on võimalik edukalt kasutada ka arvutite, sülearvutite abil. Iga platvormil kättesaadavaks tehtud mängu puhul on mängijatel võrdsed võimalused. Kedagi ei soosita nende elukohariigi tõttu.

22Bet Colombia pakub ka võimalust teha live-panuseid.

Kasutajad, kellel on platvormi toimimisega seotud probleem või mure, saavad kasutada asjatundlikku ja professionaalset klienditeenindust. Kliendi heaolu on seal esmatähtis väärtus, seega teevad spetsialistid kõik endast oleneva, et leida võimalikult kiiresti mugav lahendus. Oluline on meeles pidada, et 22Bet Colombia puhul on tegemist mitmete makseviisidega, mis võivad toimuda erinevates valuutades. Iga platvormil tehtav rahaline tehing on täielikult turvaline ja kõik viiakse läbi, pöörates tähelepanu tõhususele ja kasutaja võimalustele vastavusele.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com