22Bet Zimbabwe

EEbookmaker.com
august 18, 2024
57 Vaated

Zimbabwe, kuigi riigi ametlik nimi on Zimbabwe Vabariik, on Kagu-Aafrikas asuv merepiirita riik. Riigi rahvaarv on ligikaudu 15,1 miljonit. Varem kuulus Zimbabwe Briti kolooniate hulka. Zimbabwes on seadustatud nii hasartmängud kui ka online-hasartmängud. Hasartmängud ise legaliseeriti suhteliselt kiiresti, juba 1914. aastal. Kas siis teised online-bukkerid on riigis lubatud? Kas 22bet Zimbabwe tegutseb?

Hasartmängude ajalugu Zimbabwes

Hasartmängude legaliseerimine Zimbabwes toimus 1914. aastal. Tol ajal oli Zimbabwe osa Lõuna-Rodeesiast. Alguses olid seaduslikud vaid teatud liiki kihlvedud hobuste võiduajamistel. Tegelikult ei kehtinud need seadused Zimbabwe elanike suhtes. Alles 1959. aasta seadusemuudatus lubas Zimbabwe “mustanahalistel residentidel” kihlvedudes osaleda. Isegi 1935. aastal legaliseeritud riiklikus loteriis ei tohtinud aafriklased osaleda ja ise pileteid osta. 1960. aastal võeti vastu piljardikontrolli seadus, mis lubas Zimbabwes hasartmängude korraldamist, kuid see kehtis ainult piljardikihlvedude kohta.

22bet Zimbabwe

Sellele järgnes 1976. aastal kihlvedude ja totalisaatorite kontrolli seadus. Samal ajal legaliseeriti spordikihlvedude korraldamine. Alles 1980. aastal saab Zimbabwe Ühendkuningriigist iseseisvaks. Kaheksa aasta pärast liberaliseeriti oluliselt kõik seadused, mis võimaldas seadustada kasiinod ja loterii seadusi leevendati. Samal ajal auditeeriti ja vaadati läbi kõik seadused. 2002. aastal muudeti loteriide ja hasartmängude seadust, mis võimaldas legaliseerida online-hasartmängud. Kõnealune kihlveoplatvorm peab saama Loto- ja hasartmänguametilt litsentsi.

Miks valida 22Bet Zimbabwe?

Ka Zimbabwe kogukond on 22Bet’i omaks võtnud. 22Bet Zimbabwe valikul on määravaks teguriks mitte just haruldane online kasiino, mis on välja töötatud kihlveoportaali jaoks. See sisaldab kõige populaarsemaid mänge, mida võib leida maapealses kasiinos. Lisaks nendele on ka selliseid, mis on vähem populaarsed, kuid millel on oma poolehoidjad üle kogu maailma. Mängijad saavad valida suure hulga kaardi- ja lauamängude vahel.

Sellele lisanduvad arvukad virtuaalsed slotid ja 3D-mängud. Igaüks leiab kindlasti meelelahutust, mida ta otsib. Oluline on see, et mängu õigluse üle teostab järelevalvet 128-bitine krüpteerimissüsteem. Selle tulemusena ei tohiks karta ebaausaid mänge, mis annavad algusest peale eelise konkreetsele kasutajale.

22Bet Zimbabwe

Enamasti otsitakse kihlveoplatvorme, mida on lihtne kasutada. 22Bet Zimbabwe puhul paistab kohe silma väga intuitiivne kasutajaliides. Nii töölauaversioonis kui ka mobiilirakenduses. See muudab saidi kasutamise lihtsaks kõigile, kellel on vähe kogemusi interneti kasutamisega.

Sama oluline on ka see, et platvorm pakub turvalisust iga 22Bet Zimbabwes tehtava tehingu puhul. Nii hoiustatud raha kui ka isikuandmed on väga tugevalt kaitstud SSL-süsteemi abil. Saidi tegevust omakorda jälgib ja kontrollib hasartmänguportaalide reguleeriv asutus, Curacao Gambling Authority. Selle tegevus on alati väga tõhus, nii et portaalid järgivad suuniseid.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com