22Bet Elevandiluurannik

EEbookmaker.com
august 12, 2024
61 Vaated

Côte d’Ivoire on Aafrika riik, mis asub Guinea lahe põhjarannikul. Riik on sagedane turismisihtkoht, kuid selle kodanikud peavad igapäevaselt toime tulema paljude raskustega. Nende suurimad ohud on tüüfuse ja koolera pandeemia ning malaariaoht. Sellest hoolimata otsib elanikkond meelelahutust hasartmängudes. Hasartmängud legaliseeriti Côte d’Ivoire’is 1960. aastal. Online-hasartmängud seevastu legaliseeriti 2009. aastal, kui internetiühendus oli 2%.

Hasartmängud Côte d’Ivoire’is

Hasartmängud on reguleeritud 1998. aasta dekreediga nr 98-371. Kõik peamised hasartmänguvormid on Côte d’Ivoire’is seadustatud. Riik kontrollib hasartmängusektorit väga tugevalt. Mõnede vormide puhul on riigil monopol. Nende hulka kuuluvad loteriid, loteriilaadsed mängud ja interneti spordikihlvedude korraldamine, mida nimetatakse “virtuaalseks loteriiks”. Côte d’Ivoire’is on ainult üks kasiino, mida külastavad peamiselt ainult turistid.

Kehtivates õigusaktides ei ole interneti hasartmängudega seotud konkreetseid eeskirju, kuna nende legaliseerimine saavutati dekreediga 2009-29. Côte d’Ivoire’i elanikel on lubatud kasutada ainult litsentseeritud interneti hasartmängusaitasid. Kui riik ei ole kihlvedude korraldajale litsentsi andnud, on nende teenuste kasutamine ebaseaduslik.

22bet Wybrzeże Kości Słoniowej

Kas 22Bet Côte d’Ivoire tegutseb selles riigis?

Côte d’Ivoire’i elanikel on võimalus kasutada kihlveokontori 22Bet teenuseid. 22Bet Côte d’Ivoire’i platvorm on täielikult turvaline sait, mis on kaitstud 128-bitise SSL-krüpteeringuga. Kasutaja andmed on samuti tugevalt kaitstud, kasutades uusimat tehnoloogiat. 22Bet Côte d’Ivoire’i puhul on tegemist väga konkurentsivõimeliste koefitsientidega, mida pakutakse paljudele, erinevatele spordialadele.

Lisaks on kodanikel juurdepääs paljudele kasiinomängudele (teenindusajad, lauamängud, pokker, aga ka live-diileri mängud). Platvormil registreerimine on väga lihtne ja inimesed, kes on online maailmas uued, saavad protseduuri edukalt lõpule viia. Juba pärast konto loomist on ivorialastel võimalus teha oma kontol tehinguid. Ivoriidele pakutakse arvukaid boonuseid, alates tervitusboonustest kuni esmaspäevaste ja reedeste lisatasude ja eripakkumisteni.

Finantstehinguid saab teha mitmete erinevate meetodite kaudu, kuigi kõige levinumad on krediit-/debetkaardimaksed, samuti pangaülekanded või e-rahakotid. Välismaine kihlveoplatvorm 22Bet pakub Ivorija elanikele palju võimalusi. Põhiline on väga madal künnis, mis suurendab ligipääsetavust kihlveokontorile. See on väga oluline seltskondadele, kes ei ole väga rikkad ja ei saa eraldada palju rahalisi vahendeid hasartmängude jaoks.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com