22Bet Kenya

EEbookmaker.com
august 5, 2024
53 Vaated

Kenya on Ida-Aafrikas asuv riik, mis on valdavalt kristlik. Varem oli see Briti koloonia. Kenya rahvaarv on umbes 55 miljonit kodanikku. Selles riigis legaliseeriti hasartmängud 1960. aastal ja online-hasartmängud 2011. aastal. Kas 22bet Kenya platvorm tegutseb siis selles riigis?

Hasartmängude ajalugu Keenias

Kenya sai 1964. aastal Briti impeeriumist iseseisvaks. Esimesed hasartmängudega seotud regulatsioonid olid väga inspireeritud Briti seadustest, mistõttu hasartmängud legaliseeriti. Iseseisvuse saavutamise ja hasartmängualaste õigusaktide loomise vahelisel perioodil olid hasartmängud seaduslikud, kuid reguleerimata. 1966. aastal loodi Kenya õigusaktid hasartmängude reguleerimiseks. Seadusesse tehti muudatusi.

Lõpuks legaliseeriti online-hasartmängud ametlikult 2011. aastal. Samal aastal loodi Kenya esimene hasartmänguoperaator betkenya.com, mis oli Kenya valitsuse ja Kanada Amaya Gaming Groupi vahel sõlmitud partnerluse tulemus, kuid see kestis vaid kuus aastat. Ebaõnnestunud juhtimiskatsed sundisid Kenya valitsust loobuma interneti hasartmängude monopolist.

22bet Kenia

Kenyas on väga tugev ametlik rõhk kihlveoteenustel. Nad peavad enne kohalikul turul tegutsema hakkamist läbima julgeolekukatsed ja seejärel saama ametlikud valitsuse litsentsid. Sellest tulenevalt ei saa paljud ettevõtted luba tegutsemiseks kihlveokontoritena. Kenyast pärit mängijaid vastu võtvate kihlveoplatvormide hulka kuulub ka kihlveokontor 22Bet.

22Bet Kenya – kümneid spordi- ja live-panuseid

Keenia elanikud saavad täielikult ära kasutada 22Bet Kenya pakutavaid võimalusi. Selles kihlveokontoris on iga päev pakkuda mitusada sündmust, seega on valik vaba. Kenya kogukond saab panustada mitte ainult jalgpallivõistlustele, vaid ka tennisele, korvpallile, võrkpallile ja paljudele teistele. Selle kihlveokontori pakkumist uuendatakse pidevalt, mis muudab selle atraktiivsemaks. 22Bet Kenya pakub võimalust teha traditsioonilisi panuseid konkreetsele tulemusele, aga ka arvukalt panuseid, mis on seotud üksikute mängude sündmustega.

22Bet Kenya suur eelis on võimalus kasutada seaduslikult panuseid elektroonilistele sündmustele, st e-spordile. Selle tulemusena saavad kasutajad hinnata populaarsete mängude tulemusi kogu maailmas: Counter Strike, Global Offensive, League of Legends, samuti Fortnite. Need ei ole aga ainsad e-spordi tiitlid, mis on 22Bet Kenya nimekirjas.

22Bet Kenya

Lisaks saavad selle kihlveoplatvormi kasutajad valida live-panustamise. Registreeritud kasutajal on võimalus reaalajas spordisündmustele reageerida. Siis on võimalik tabada väga soodsaid koefitsiente ja seega suurendada oluliselt võimalusi rohkem teenida. Kuigi spordis on kõik võimalik ja kasutaja riskib palju, suudab üks võit seda tõhusalt tasuda. Keenialased hindavad väga kõrgelt erinevate spordiürituste ülekannete olemasolu, mis on neile saidil kättesaadavaks tehtud. Tänu kihlvedude platvormile saavad nad jälgida neid huvitavaid sündmusi spordimaailmast.

Nende käsutuses on ka vestlusfunktsioon, mida nad väga meeleldi kasutavad. Selles jagavad nad arvukaid mõtteid ja kihlveonõuandeid. 22Bet Kenya kohandub suurepäraselt erinevate sotsiaalsete rühmade poolt esindatud vajadustele.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com