22Bet Prantsusmaa

EEbookmaker.com
august 3, 2024
62 Vaated

Prantsusmaa, õigemini Prantsuse Vabariik, on üks rikkamaid riike Lääne-Euroopas. Prantsusmaa rahvaarv on ligikaudu 67 miljonit kodanikku. See on Euroopas juba sajandeid hästi kanda kinnitanud. Seetõttu on ta üks neist riikidest, mida nimetatakse Euroopa Liidu asutajaliikmeks, mistõttu ELi õiguse austamine on Prantsusmaa jaoks oluline ootus. Seega, kas Prantsusmaal on interneti hasartmängudega seotud suunised, mis on liikmesriikidele siduvad. Kas sellel riigil on 22 bet Prantsusmaa?

Hasartmängud Prantsusmaal

Hasartmängudel on Prantsusmaal väga pikk ajalugu, kuid lõpuks legaliseeriti riigis valdav osa hasartmänguvormidest. Tegelikult mõjutas Prantsusmaa ka paljude hasartmänguvormide kujundamist. Ruletiratta leiutas prantsuse matemaatik Pascal ja ka baccarat’i algne versioon töötati välja selles riigis. Just Prantsusmaal võeti kihlvedu kasutusele. Ka standardkaardipakk loodi samuti Prantsusmaal.

22bet Francja

Esimesed viited hasartmängude kohta Prantsusmaal pärinevad 16. sajandist. Sel ajal oli võimalik korraldada “blanque”-loteriid pärast iga-aastase maksu maksmist riigikassasse. See oli omamoodi litsents ja muud vormid olid keelatud, kuigi avalikkuses tegelikult harrastati neid. Juba 18. sajandil sai kirik inspiratsiooni loteriide kasutamisest, kui tal õnnestus koguda raha Hôtel-Dieu de Lyoni haigla ümberehitamiseks.

Ametiasutused jõudsid järeldusele, et hasartmängude reguleerimine on kasulikum kui nende jätkuv keelustamine. Esimene numbriloterii loodi 1757. aastal ja seda korraldas väga kuulus Casanova. Napoleon otsustas keelata kasiinomängud, kuid Pariisi ja kuurortlinnade jaoks tehti hooajal erand. Alles 1907. aastal lubati hasartmängud nendes kuurortides aastaringselt.

Juba 1933. aastal taasaktiveeriti riiklik loterii, mis asendati 1976. aastal Lotoga. 1985. aastal viidi läbi väga ulatuslik tööstusharu reguleerivate eeskirjade ajakohastamine, see oli kaasaegsete kasiinomängude algus Prantsusmaal. Samal ajal otsustati seadustada ka täiendavaid õnnemängude liike. Online-hasartmängud legaliseeriti osaliselt 2009. aastal ja täielikult 2010. aastal. Seda mõjutasid väga palju Euroopa Liidu regulatsioonid. Kuigi tegelikkuses seisavad online-kasiinod silmitsi paljude raskustega litsentsi saamisel, võtavad välismaised kihlveokontorid hea meelega Prantsuse mängijaid oma platvormidel vastu.

Kas prantslastel on juurdepääs 22bet France’i platvormile?

Ei ole haruldane, et prantslased püüavad otsida alternatiivset, litsentseerimata kihlveoplatvormi, mille vastu riik väga radikaalselt võitleb. Valitsuse arvukate vastumeetmete rakendamine tähendab, et kihlveokontor 22bet ei paku teenuseid Prantsuse kodanikele. 22bet France’i platvormi ei loodud tõenäoliselt seetõttu, et pangandussüsteem ei töötle makseid.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com