22Bet Iraan

EEbookmaker.com
august 1, 2024
55 Vaated

Iraan, ametlikult Iraani Islamivabariik, on autokraatlik islami teokraatia. Oma 83 miljoni elanikuga on Iraan suuruselt teine riik Lähis-Idas. Selles riigis on hasartmängud tugeva religioosse kuuluvuse tõttu ebaseaduslikud.

Ka interneti hasartmängud on ebaseaduslikud. Selle ebaseaduslikkusel on ainult tehniline tähendus. Kedagi riigis ei ole selle eest vastutusele võetud ja ainult mõned saidid on blokeeritud. Kas selle riigi kodanikud võivad kasutada 22Bet.com-i?

Hasartmängud Iraanis

Hasartmängud on Iraanis keelatud alates riigi loomisest, mis toimus 1979. aasta revolutsiooni tagajärjel. Keeld tuleneb Iraani karistusseadustikust ja Iraani tsiviilkoodeksist. Iraani seadused on loodud islami õiguse, šariaadi alusel. Selle tulemusena on hasartmängude keelamine riigis loomulik kord. Iraanis ei tegutse isegi maapealsed hasartmänguasutused.

Iraani Islamivabariik on üks väheseid riike, kus riiklik loterii ei toimi. Hasartmängude mängimise eest tabatud isikuid võib karistada kuni kuue kuu pikkuse vanglakaristusega või 74 piitsahoobiga.

22bet Iran

Iraani õigusaktides ei ole otsest viidet interneti hasartmängude ebaseaduslikkusele. Siiski võimaldab kõigi hasartmängude keelustamine järeldada, et see kehtib ka interneti hasartmängude kohta. Tegelikkuses ei ole seda aga Iraanis kuidagi jõustatud, samuti ei ole välja töötatud vahendeid mängijate tabamiseks.

Valitsus üritab tõepoolest hasartmängureid ohjeldada hasartmängusaitide blokeerimise või teatavate finantstehingute blokeerimise teel. On väga oluline, et üksikisikud hoiaksid selliste platvormide kasutamise fakti enda teada, sest riigi suhtumine kihlveoplatvormide kasutajatesse võib igal ajal muutuda.

22Bet Iran – palju võimalusi ühes kohas

Kuna hasartmängukeeld on jõus, on kihlvedude korraldamise saite populaarsus vaikselt kasvanud. Ka 22Bet Iran on seal oma jälge jätnud, edestades oma konkurente iga aastaga. Selle tulemusena on see viimastel aastatel olnud kuuendal kohal ja selle keskmine kasutajate hinnang 2023. aastal oli koguni 9,0/10. Iraanlased on üha enam valmis kasutama selle kihlveokontori teenuseid. Selleks tehakse väga intensiivseid jõupingutusi. Ja nagu selgub, on neil väga positiivne mõju.

22Bet platvorm paneb erilist rõhku nende standardite säilitamisele, mis on võimaldanud seda edendada. Seega saavad inimesed, kes soovivad esimest korda kasutada 22Bet Iraani, kasutada uutele kasutajatele mõeldud väga atraktiivset kampaaniat. Pakkumine on suunatud inimestele, kes soovivad kasutada nii spordikihlvedusid kui ka kasiinomänge.

Lisaks sellele on regulaarsetele mängijatele ette nähtud esmaspäevased või reedeseid lisatasusid. Järgmised spordialad on 22Bet Iranis väga populaarsed: jäähoki, lumelaua, golf, pesapall ja tennis. Mängijatel on võimalus panustada ka e-spordile, mida on teistel e-hasartmängude platvormidel raske leida.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com