22Bet Egiptus

EEbookmaker.com
august 1, 2024
60 Vaated

Egiptus, õigemini Egiptuse Araabia Vabariik, on moslemiriik, mis on seadustanud hasartmängud. Kindlasti on haruldane, et hasartmängud on araabia riigis nii populaarsed. Egiptus on turistide seas väga populaarne, seega on vaja luua suurepärane alus meelelahutussektoris. Egiptuses legaliseeriti hasartmängud juba 1955. aastal. Teoreetiliselt on interneti hasartmängud ebaseaduslikud ja egiptlased seisavad silmitsi võimalike piirangutega. Kas riigi elanikel on lubatud kasutada 22bet Egiptuse platvormi?

Hasartmängud Egiptuses

Hasartmängude ajalugu Egiptuses algab juba antiikajast. Arheoloogid on avastanud viiteid õnnemängudele, mis pärinevad aastast 3000 eKr. Selle tulemusena keelustati hasartmängud vaid aeg-ajalt, kuigi lõpuks keelustati need. Muistsetel hauakambritel on märgata õnnemängudele viitavaid reljeefe. Kaasaegses ajaloos pärineb esimene viide hasartmängude kohta Egiptuses 1937. aastast, mis pärineb karistusseadustikust.

1940. aastal alustati Kairo kreeka linnaosades loteriide korraldamist, kuigi see oli mitteametlik. Aastal 1955 legaliseeriti hasartmängud turistidele. Enam kui 20 aasta pärast legaliseeriti loteriid ja 2005. aastal legaliseeriti spordikihlvedude korraldamine.

22bet Egipt

Interneti-hasartmängude keeld tuleneb teoreetiliselt küberkuritegevuse ja infotehnoloogia seadusest. Tegelikult ei ole see isegi reguleeritud, kusagil loetletud. Eeldatakse, et kõik litsentseerimata hasartmängude vormid on ebaseaduslikud. Oluline on see, et selles riigis ei anta interneti hasartmängude litsentse.

Litsentsita kihlveosaitide operaatorit võib Egiptuses karistada kolme kuu pikkuse vanglakaristusega või kuni 30 000-51000 Egiptuse naela suuruse trahviga. Mängijate suhtes ei kohaldata aga tagajärgi. Seevastu välismaised kihlveoplatvormid on registreeritud ja litsentseeritud teises riigis, kus miski ei takista neil Egiptusest pärit mängijaid vastu võtmast.

Kas 22Bet Egiptus on soovitamist väärt

Egiptuses on 22Bet kindlalt revolutsiooniliselt muutnud kihlveoturgu, millest ei räägita väga palju. See on tõestanud, et idee kihlvedude sõlmimisest internetis eri võimalustega, samuti online-kasiino pakkumisega, on olnud hitt, sest egiptlased on hinnanud 22Bet Egiptust koguni 9,5/10.

Lisaks sellele on 22Bet väga suurelt jahtinud edetabeli liidrit ja on teisel kohal, kuid tema vastane on turul olnud juba üle kümne aasta kauem. Kõik märgid näitavad, et 22Bet Egiptuse potentsiaal võimaldab tal liidripositsioonile murda. 22Bet Egiptuse valimise kasuks räägib üha rohkem argumente, mistõttu näeme järk-järgult suundumust, et teise kihlveoplatvormi toetajad lähevad üle Euroopa 22Betile.

Oluline on meeles pidada, et igaüks, kes elab Egiptuses, teeb oma otsuse sellise platvormi kasutamise kohta ise, seega peaksid nad arvestama võimalike tagajärgedega, sest riigi toimimisviis võib muutuda.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com