22Bet USA

EEbookmaker.com
juuli 28, 2024
53 Vaated

Ameerika Ühendriikide interneti hasartmängusid reguleerivaid seadusi kirjeldatakse kui ühed kõige keerulisemad kogu maailmas. Tegelikult tähendab see nii mängijatele kui ka operaatoritele endile raskusi eeskirjade tõlgendamisel. 50 osariigist ja viiest asustatud ülemereterritooriumist on ainult 38 otsustanud seadustada teatud online-hasartmängude vormid, kuigi mitte alati täies ulatuses.

Nad saavad kasutada ainult oma riigi jaoks mõeldud platvorme. Lisaks sellele peetakse online-hasartmängud ise föderaalsel tasandil ebaseaduslikuks. USA mängijatel on raske leida endale veebipõhist kihlveokontorit, sest kuni 72% kihlveokontoritest ei aktsepteeri USA kodanikke. Kas 22bet USA platvorm tegutseb siis USAs?

Hasartmängud USAs

Maapealseid hasartmänge on Ameerika Ühendriikides harrastatud juba sajandeid. Selle ajalugu ulatub oluliselt varasemaks kui riigi asutamine. Esimesed õiguslikud dokumendid selle reguleerimise kohta pärinevad 19. sajandist. Online-hasartmängud seevastu legaliseeriti USAs 2011. aastal, kui maksuamet (Dept.

USAs legaliseeriti online-hasartmängud 2011. aastal, kui justiitsministeerium muutis oma seisukohta ja lubas üksikutel osariikidel need legaliseerida, kuigi osariikide lõikes on need endiselt ebaseaduslikud. Seega on see mõnes piirkonnas seaduslik ja teistes endiselt keelatud. Online-spordikihlvedude tegemine sai võimalikuks alles 2018. aastal. Sel ajal võttis ülemkohus vastu 1992. aasta kutse- ja amatöörspordi kaitse seaduse. Kuni selle ajani võisid ameeriklased panustada ainult hobuste ja koerte võiduajamistele.

Praegu on USAs kolm seadust, mis tähendavad online-hasartmängude seaduslikkust. Neis on arvukalt tõlgendusi, ümbermõtestamisi ja vastuolusid. Oluline on see, et need seadused pärinevad 1990. aastatest, kui tehnoloogilised edusammud olid tühised.

Justiitsministeerium otsustas, et seadus keelab täielikult telekommunikatsiooniga seotud hasartmängud. Wire Act on ikka veel aluseks, et pidada interneti hasartmänge föderaalsel tasandil ebaseaduslikuks.

Alles 2011. aasta justiitsministeeriumi memorandumi kohaselt kalduti seaduses varasemast tõlgendusest kõrvale ja lubati hasartmängude legaliseerimine üksikutes osariikides. Praegu on 38 osariiki otsustanud seadustada online-hasartmängud USAs, kuid see on osariigisisene tegevus. Üha enam sõlmitakse osariikidevahelisi kokkuleppeid, et lubada hasartmänge osariikide vahel.

Kas ameeriklased saavad registreeruda 22bet USA platvormil?

22beti kihlvedude platvorm kuulub nende veebipõhiste kihlveokontorite hulka, mis ei võta vastu mängijaid Ameerika Ühendriikidest, seega ei ole 22bet USA platvormi. Erakordselt keerulised regulatsioonid ja osariikide vaenulikkus online-hasartmängude suhtes muudavad välismaiste kihlvedude platvormide kasutamisest huvitatud isikute jaoks otsustavalt keeruliseks. Sellest tulenevalt ei ole haruldane, et nad kasutavad erinevaid tehnoloogilisi vahendeid, et kasutada ära online-bukkerite pakkumisi. Selle tulemusena õnnestub neil siiski mitte harva platvormil registreeruda.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com