USA – Slovakkia: USA/+4.5 väravat

EEbookmaker
mai 13, 2024
18 Vaated

Meie valik: USA – Slovakkia: USA/+4.5 väravat

13.05.2024 16:20

Esmaspäevase jäähoki MM-programmi raames ootab USA-d ees nädala tagune jõuproov Bratislavalt. Ameeriklased võtsid oma ainsas eelvooru mängus vastu Slovakkia ja dekateerisid neid 6:2. Ja sarnast tulemust ei oleks nad kindlasti ka B-grupis Ostravas kaitsnud.

Ameeriklased läksid turniirile 2:5 kaotusega Rootsile, kui tasavägise mängu otsustasid lõpuks kaks väravat tühja väravasse. Seejärel heastasid USA oma ebaõnnestunud turniiristardi Saksamaa vastu, keda nad laupäeval domineerisid, võites 6:1. Kuue erinevat mängijat kõigist liinidest lõi väravad, mis on treener John Hynesi jaoks suurepärane uudis. Ta ei pea turniiril lootma vaid kahele eliitliinile.

Slovakkia seevastu läks turniirile 4:6 kaotusega Saksamaale, mis jättis treener Craig Ramsay väga pahaseks. Ta süüdistas ebaõnnestumises peamiselt seda, et tema hoolealused tahtsid nii väga võita, et tegid arusaamatuid vigu ja andsid sakslastele asjatuid võimalusi. Pühapäeval, Kasahstani vastu, parandasid slovakid oma meeleolu peaaegu kodupubliku ees Ostravas, võites 6:2.

Millele panustada:

Ameeriklased näitasid Saksamaa vastu, milleks nad sellel turniiril võimelised on. Nädal tagasi Slovakkia vastu olid nad põhimõtteliselt täies koosseisus ja see oli suur võit. Ka esmaspäeval õnnestub USA-l võita, kusjuures ka vähemalt viis väravat lüües.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

1XBETPanustage 1xbetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker