RB Leipzig – Bremen: Handicap Leipzig -1.5

EEbookmaker
mai 11, 2024
16 Vaated

Meie tipp: Meid ei ole veel võimalik võita: RB Leipzig – Bremen: Handicap Leipzig -1.5

11.05.2024 15:30

RB Leipzig ja Werder Bremen soovivad oma võidupausi pikendada. Treener Marco Rose’i hoolealused on kindlustanud Meistrite Liigasse pääsemise, samas kui külalised on vaikselt tabeli keskel, kuid nad võivad mõelda veelgi kõrgemale, sest nad lähevad 33. vooru Euroopa karikavõistlustele kolme punktiga.

Viimati kaotas Leipzig Hoffenheimile 1:1 viiki ja jäi nelja vooru järel hätta, kuid pikendas oma võiduta seeria üheksa liigamänguni (7-2-0), et kindlustada taas varakult Meistrite Liiga kvalifikatsioon. Die Roten Bullen läksid kevadesse kahe järjestikuse koduse kaotusega, kuid muidu jäid oma fännide ees tühjaks (11-3-2).

Bremen seevastu jagas nädal tagasi punkte Borussia Mönchengladbachiga (2-2) ja alles kolmandat korda Saksamaa tippkonkurentsi hooajal ei kaotanud vähemalt kolm korda järjest (2-1-0). Werder kinnitas seega matemaatiliselt oma pääsu ja kindlustas oma positsiooni tabeli keskel. Viimati võitis Põhja-Saksa klubi võõrsil neli mängu, kuid teisalt ei võitnud nad seal enne talvepausi ühtegi mängu.

Millele panustada:

Sakslased jätkavad oma 100%-list koduse rekordit ja võidavad taas Bremeni. Ma ei oleks üllatunud, kui Leipzig võidab handicapiga.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

RABONAPanustage Rabonais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker