Real Madrid – Bayern München: 1

EEbookmaker
mai 7, 2024
22 Vaated

Meie vihje: Meie vihje: Real Madrid – Bayern München: 1

08.05.2024 21:00

Esimene kohtumine kahe meeskonna vahel lõppes nädal tagasi Münchenis 2:2 ja Bayernil oli mänguline eelis. See oli üsna üllatav, sest Saksa hiiglane on sel hooajal kohalikus liigas hädas, samas kui Real marsib Hispaanias eksimatult tiitli suunas.

Küsimus on seega selles, kas Kane ja co. suudavad sarnasele esitusele tugineda või panevad nad pigem liigamängu nagu Stuttgardi vastu (1:3). Eriti just Baieri kaks nägu on märkimisväärne puudus ja kuigi meeskond on tohutult motiveeritud, siis võõrsil on nad jooksval hooajal juba komistanud aadressidel, kus seda kindlasti ei oodatud (Saarbrücken, Bochum, Heidenheim jne).

Thomas Tuchel võib vähemalt meeskonna tervisliku seisuga rahul olla, enamus põhikoosseisust on tal olemas, vaid Coman ja Guerreiro on mängust väljas. Varieeruvust on tal rohkem, eriti stopperi positsioonil, kus eksinud Kimi võib asendada üks kolmikust de Light, Upamecano, Dier.

Carlo Ancelotti oli pärast esimest mängu ebameeldivalt üllatunud ja teatas ise, et Bayern näitas oma parimat versiooni, Real aga peaaegu oma halvimat nägu. Sellega võib suhteliselt nõustuda, sest Real lõi mõlemad väravad pärast vastaste vigu.

Igatahes võib Madridi suurklubi kogu hooaja jooksul arvestada stabiilsete tulemustega, olles viimati kaotanud võistlusmängu normaalaja jooksul septembri keskel derbys Atlético Madridi vastu. Nädalavahetusel säästis Itaalia mänedžer oma põhikoosseisu, enamik neist puhkas või tuli mängu vaid viimaseks pooleks tunniks. Nii tegi ka Bellingham, kes suutis skoorida, iga löödud värav mõjus siis positiivselt mängija enesekindlusele.

Real on sel hooajal suutnud paremini kaitsta kui Bayern ja paneb kolmapäevases kordusmängus mõlemal poolel väljakul tasakaalustatult mängima. Kodufännide toel on nad parem meeskond ja tänu Vini JR, Rodrygo ja Bellinghami kolmikule on neil garanteeritud, et nad tulevad lõpus läbi.

Millele panustada: Ükski teine klubi ei ole suutnud Meistrite Liigat võita nii tihti kui Real Madrid ja sarnased mängud on meeskonna DNA-s. Reali vorm on stabiilne, kodus kaotamine on haruldane. Bayern Madrid teeb klubile probleeme, kuid kodumeeskonnal on äärmine kiirus ja rohkem erinevusemängijaid. Number üks.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

20BETPanustage 20betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker