Begu I.C. – Fruhvirtova L.: Begu ja rohkem kui 16,5 mängu

EEbookmaker
aprill 23, 2024
29 Vaated

Meie valik: Begu I.C. – Fruhvirtova L.: Begu ja üle 16,5 kalliskivi

23.04.2024 13:30

Madridis algab 1000 saviväljaku põhivõistlus. Teiste seas astub mängu Linda Fruhvirt, kelle avavõitjaks on Manolo Santana väljakul Rumeenia mängija Irina Begu.

Kogenud Begu on edetabelis 128. kohal. Kolmekümne kolme aastane rumeenlanna oli kõrgeimal, 22. kohal. Ta ei ole sel hooajal palju mänginud, tabades vaid ühe turniiri. Märtsi lõpus jõudis ta Türgis Antalyas savi peal finaali, kus ta kaotas kolmes setis hispaanlanna Bouzasele.

Fruhvirtova oli omal ajal maailma 49. mängija, kuid praegu on 18-aastane tšehh 146. kohal. Ta on tänavu seni miinuspunktis. Ta on jõudnud kahel turniiril kaheksandikfinaali, kuid muidu on ta korjanud võite peamiselt kvalifikatsioonivõistlustel nõrgemate vastaste vastu. Alates aasta algusest on tal 8 võitu, kaotusi aga 13.

Fruhvirt on viimastel nädalatel väljakutel hädas olnud. San Luis Potosis kaotas ta märtsi lõpus favoriidi positsioonilt hollandlannale Lamensile, kellelt sai ta isegi kanaari. Charlestonis pidi ta siis koos paarismänguspetsialisti Melichar-Martineziga koefitsiendiga 1,03 minema kolme setti, et siis teisele ameeriklasele Liu’le kaotada.

Millele panustada:

Begu võitis nende ainsa ühise mängu neli aastat tagasi ITF-i madalamal ringil 7:5 ja 6:0. Ta on ka seekord kihlveokontorite paberfavoriit. Ja seda positsiooni peaks ta kinnitama ka tõusva Fruhvirti vastu. Hispaania pealinnas kaitseb ta veerandfinaali, kus ta on varem kolm korda mänginud. Kuna rumeenlanna võidu koefitsient on madalam, soovitame kombinatsiooni, mille valikus on vähemalt 17 mängitud mängu.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

RABONAPanustage Rabonais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker