Newcastle – Tottenham: 2

EEbookmaker
aprill 12, 2024
29 Vaated

Meie vihje: Meid ei ole veel võimalik võita: Newcastle – Tottenham: 2

13.04.2024 13:30

1:0 võit Fulhami üle tõi Newcastle’i vaid kahe punkti vahega kuuendale kohale lähemale ning kolm võitu viiest eelmisest kohtumisest annab lootust hooaja edukaks lõpetamiseks. Viimati tähistas võitu aga ka Tottenham, kes alistas Nottinghami 3:1 ja tõusis sellega nelja parema hulka.

Newcastle’i jaoks on mis tahes Euroopa karikavõistlustel osalemine juba saavutus. Pole üllatav, sest see ei saa ikka veel arvestada mitme vigastatud mängijaga hooaja lõpuni ja seda kummitab jätkuvalt ebakindlus Sandro Tonali suhtes, keda ootab ees pikendatud karistus ja karikakohad on endiselt kaotatud.

Tottenhamis on olukord palju rõõmsam. Spurs on lõpuks Aston Villast üle hüpanud ja kuigi neil on sama palju punkte, on see kohtumine nende jaoks suur eelis. Peale pikaajaliste vigastatute jääb külalistel puudu vaid Richarlison ning just enamiku põhikoosseisu tagasituleku tõttu on Tottenham viimasest kuuest liigamängust neli võitnud.

Millele panustada:

Tottenham on viimasest kuuest võõrsilmängust võitnud vaid ühe (1-3-2), kuid seda just Aston Villa võõrsil (4-0). Nelikusse jõudmisest kannustatuna võidavad külalised ka kahanenud ja väsinud vastase vastu.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

BETWINNERPanustage Betwinneris 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker