Cagliari – Verona: 1

EEbookmaker
aprill 1, 2024
22 Vaated

Meie vihje: Cagliari – Verona: 1

01.04.2024 15:00

Päästmise eest võitlev Cagliari kaotas enne rahvuspausi Monzas 0:1, kuid suutis tänu teiste kõhklustele hoida distantsi langemistsoonist. Verona on samuti kahe punkti kaugusel relegatsioonitsoonist, olles viimati kodus 1:3 kaotanud AC Milanile.

Cagliari naaseb koju, kus viimases mängus alistati Salernitana 4:2, võites viienda koduse kohtumise kümnest eelmisest (5-3-2). Sardiinlaste kodune esitus saarlaste kodus otsustab nende võimaliku pääsemise, kusjuures kokkupõrge Veronaga on üks võtmetähtsusega. Ja Cagliari on kodus teiste ellujäämisrivaalide vastu väga hästi hakkama saanud, võites Salernitanat, Sassuolot ja Frosinonet ning viigistades Udinese ja Empoliga.

Verona tuli viimati küll üle, alistades Lecce 1:0, kuid muidu ei kuulu nad kodumeeskonna mokkamööda – sel hooajal on nad võõrsil võitnud vaid üheksa punkti (2-3-10). Enne Lecce võitu olid külalised siis kuuest võõrsilmängust viis kaotanud (0-1-5) ja neist kolmes ei olnud väravatki löödud.

Millele panustada:

Cagliari koges veebruari lõpus huvitavat pööret, kui meeskond võttis end kokku ja hakkas ootamatult häid tulemusi tegema. Lisaks aitab rahvuskoondise paus tugevalt koormatud meeskonnaga (eriti ründemängijatega) ja Rossoblu kinnitab oma kodust spetsialiseerumist.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker