Medvedev D. – Sinner J.: Sinner J./+19,5 geimi

EEbookmaker
märts 29, 2024
20 Vaated

Meie valik: Medvedev D. – Sinner J.: Sinner J./+19,5 mängu

29.03.2024 20:00

Miamis toimuva Masters-turniiri poolfinaalis on oodata väga atraktiivset kohtumist Daniil Medvedevi ja Jannik Sinneri vahel. Nende kahe mängija kokkupõrgete ajalugu on seni kümme numbrit ja kuigi Medvedev juhib võitudega 6-4, siis viimati nautis ta Miamis võitu aasta tagasi.

Sellest ajast alates on kaks rivaali kohtunud väljakul neli korda ja Sinner on võitnud kõik duellid. Eelmisel aastal juhtus see Pekingis, Viinis ja Meistrite turniiril Torinos. Viimane duell nende vahel toimus tänavu Austraalia lahtiste finaalis, kus itaalia tennisist võitis pärast suurt pööret 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:4, 6:3 ja võitis oma esimese Grand Slami tiitli.

Sinner on nende üheteistkümnenda mängu eel favoriit. Ta on sel hooajal seni kaotanud vaid ühe mängu Carlos Alcarazile Indian Wellsi Mastersi poolfinaalis, Medvedev on aga kogunud kolm kaotust ja ootab endiselt oma esimest tiitlit sel hooajal.

Millele panustada:

Sinneri ja Medvedevi vahelised matšid on tavaliselt üsna tasavägised ja lähevad sageli mitmele seti või tiebreakerisse. Kuigi ei saa eirata asjaolu, et Sinner on leidnud Medvedevi jaoks tõhusa valemi, mis on võimaldanud tal teda neli korda järjest võita, ei saa see siiski olema lihtne. Sinner võidab, aga mängitakse vähemalt 20 geimi.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker