Lamens S. – Fruhvirtova L.: 2

EEbookmaker
märts 28, 2024
20 Vaated

Meie nõuanne: Lamens S. – Fruhvirtova L.: 2

29.03.2024 01:00

Linda Fruhvirt mängib San Luis Potosis toimuval saviturniiril oma hooaja esimese veerandfinaali. Tema vastaseks on Suzan Lamens Hollandist.

Andekale tšehhile on kuulutatud suurt tulevikku. Siiski oli ta ka ühel hetkel edetabelis 49. kohal. Praegu on 18-aastane teismeline aga väljakutel hädas. Indian Wellsi turniiril ei õnnestunud tal kvalifitseeruda ja Miamis, kus ta sai pileti põhiturniirile, jäi ta esimeses ringis alla kodumeeskonna Rogersile.

Nii et vanem Fruhvirti õdedest läks kadunud vormi otsima väiksemas stopp-kümneselt. Samuti vahetas ta kõva pinnase savi vastu ja tegi sellel oma võidudebüüdi. Kaheksanda asetusega argentiinlanna Carle’i vastu säras ta pöörde ja kõvasti teenitud 6:7(2), 6:4 ja 7:6(5) triumfiga.

Sellest lähtuvalt ei pruugi tema eelseisev kohtumine olla nii raske. Lamens on 24-aastasena edetabelis 156. kohal ja pole kunagi kõrgemal olnud. Tema senised võidud sel aastal on tulnud madalamal ITF-ringil, kus ta on kohtunud hoopis teistsuguse tasemega vastastega. Viimati esines ta Ricany sisevõistlusel, kus ta kaotas esimeses ringis 17-aastasele tšehhile Tereza Valentale. San Luisis sai ta loosimisel koduse kvalifikatsiooniturniiri kaheksanda koha saanud Hinojosa Gómez’i, keda ta alistas 6:4, 6:3.

Millele panustada:

Sellest on täpselt kaks aastat möödas, kui Fruhvirt alistas Miamis vaid 16-aastasena Valgevene Azarenkat ja Belgia Mertensi. See on tal kahtlemata käes, kuid ta peab hädasti leidma oma kaotatud enesevalitsuse. Ja võib-olla suudab ta seda sel nädalal teha kvalitatiivselt nõrgemal turniiril Mehhikos. Kui ta tahab tagasi 100 parema hulka pääseda, peab ta lihtsalt võitma ITF-kvaliteediga vastaseid.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

RABONAPanustage Rabonais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker