Paolini J. – Navarro E.: 2

EEbookmaker
märts 24, 2024
23 Vaated

Meie nõuanne: Paolini J. – Navarro E.: 2

24.03.2024 16:00

Miamis toimuva maineka 1000 turniiri kolmandas ringis kohtuvad teiste seas itaallanna Jasmine Paolini (WTA edetabelis 14.) ja ameeriklanna Emma Navarro (20.). Viimane peaks oma edasipääsu tähistama kindlate koefitsientide juures.

Mõlemale mängijale algas Floridas turniir kui asetatud mängijad teises ringis. Paolini kohtus ameeriklase Volynetsiga, kes kvalifitseerus. Ta võitis teda 7:6 ja 7:5, kuid pööras esimeses geimis kaks settpalli ja oli ühes kohas kahe palli kaugusel teise geimi kaotamisest.

Navarrol on seni käimas oma elu hooaeg. Jaanuaris võitis ta Austraalias Hobartis oma debüütti tiitli eliitväljakul. Indian Wellsis jõudis ta viimasel tuhande turniiril veerandfinaali. Kaheksandas ringis säras ta võiduga maailma teise numbri ja tänavuse Austraalia lahtiste võitja, valgevenelanna Sabalenka üle. Miamis alustas ta 6:4 ja 6:3 võiduga tülikas austraallanna Hunteri üle.

Millele panustada:

Mõlemad mängijad on praegu oma edetabeli tippude tipus, olles tänavu võitnud kumbki ühe tiitli. Praegune vorm peaks aga olema 22-aastase Navarro poolel. Ta on Paolinit seni mõlemas nende omavahelises matšis võitnud ja seda alati ilma setti kaotamata. Viimati oli see eelmisel kuul Dohas, Kataris. Kui siia lisada veel koduväljaku eelis, siis on see järjekordne võit Ameerika Ühendriikide komeedile.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

20BETPanustage 20betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker