Liberec – Sparta Praha: 2

EEbookmaker
märts 20, 2024
25 Vaated

Meie vihje: Liberec – Sparta Praha: 2

20.03.2024 17:00

Praha Sparta hokimängijad näitasid teisipäeval oma tugevust ja suutsid seeria kolmandas mängus Libereci vastu 5:3 võita. Külalised ei olnud mängus roosidel ja kaotasid kolm korda. Siiski suutsid nad kõikidel juhtudel viigistada ja kolmandas kolmandikus näitasid nad suurepärast pööret, kui suutsid mitte ainult kolm väravat lüüa, vaid eriti viimases kolmandikus teisel poolel ei lasknud nad sisuliselt kodumeeskonnal midagi teha.

See koduvõitlus võib teatud mõttes murda Valge Tiigri vastupanu. Nad mängisid suurepärase mängu ja Sparta pidi pidevalt mängu pinguldama. Alles umbes viimasel kümnel minutil hakkas mäng vastupidises suunas minema ja kahe meeskonna vahel avanesid sõna otseses mõttes käärid. Ja see on kodumeeskonna enesekindlusele väga kõva diktaat.

Sparta võib kolmapäeval saada tänavuse playoffi esimeseks poolfinalistiks. Kuna nad võitsid Libereci vastu kuuendat korda järjest, siis tuleb neid pidada sarja neljanda mängu paberfavoriidiks. Liberec mängis Sparta vastu sel hooajal kolmandat kodumängu ja jäi kolmandat korda alla.

Millele panustada:

Sparta suutis sarja kolmandas mängus suurendada oma tootlikkust, keerates Libereci vastu mänguskoori ja on ühe võidu kaugusel poolfinaali pääsust. Prahasse naasmine edasipääsuga taskusse on ahvatlus, mis motiveerib Sparta mängijaid piisavalt, et avaldada vastastele survet, omada märkimisväärset heitluserohkust ja pühkida kogu veerandfinaalseeria. Puhas kaksik.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

1XBETPanustage 1xbetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker