Litomerice – Zlín: võitja Zlín

EEbookmaker
märts 19, 2024
25 Vaated

Meie vihje: Litomerice – Zlín: võitja Zlín

19.03.2024 17:30

Kui Extraliigas on mängitud alles veerandfinaali teine mäng, siis poolfinaalmängud algavad ühe astme võrra madalamal. Esimest korda ajaloos mängib seda Stadion Litoměřice, kes Třebíči maksimaalselt võimalikus viies mängus välja lükkas. See oli ainus veerandfinaalseeria, mis venis laupäevani. Kõige kiiremini jõudis nelja hulka Zlín, kes kolmapäeval kolme mänguga Prostějovi alistas.

Ramsil õnnestus pärast kehva põhihooaega lülituda playoff-režiimi. Nii nagu eelmisel aastal, libisesid nad playoffi viimases lisaaja võiduga. Rams minimeeris vead, on resultatiivne ja mis kõige tähtsam, saab toetuda väravavaht Hufile, kes oli eelmise aasta playoffide parim mängija. Poolfinaalid on Zlíni jaoks edasipääsemise eesmärk, klubi tahab naasta liigasse, kuid eelmisel aastal ei õnnestunud barjääris Kladnoga, vaid läks playoffidesse katki. Seetõttu on Berani vaja iga seeria võimalikult kiiresti lõpetada.

Litoměřice’il pole poolfinaalis midagi kaotada, mis on ühelt poolt eelis, kuid teiselt poolt võivad mängijad olla poolfinaaliga rahul. Staadionil ei mõelda ekstraliigale, seal ei ole sportlikke (staadion) ega mänguvõimalusi (palju külalismängijaid). Motivatsioon, mis on võtmetähtsusega, on Zlíni poolel.

Millele panustada:

Litoměřice võitis kõik neli mängu põhihooajal, kuid iga kord ainult ühe väravaga (kodus kaks korda 2:1, võõrsil 4:3). Playoffides mängitakse teistmoodi ja Berani on selles parem. Pange kahele piletile.

Usaldus:

6/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

IVIBETPanustage Ivibetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!!
Autor EEbookmaker