Seattle- Buffalo: 2

EEbookmaker
märts 18, 2024
25 Vaated

Meie valik: Seattle- Buffalo: 2

18.3.2024

Buffalo on tänu päris korralikule vormile end tagasi playoffi konkurentsis hoidma küünitanud. Viimane kaotus, 1:4 otsene konkurent Detroitile, tegi neile taas haiget, kuid mängitav on ikka veel. Sabres on nüüd viis punkti Red Wingsist maha jäänud. Praegu on neil käsil teekond, mis võib vägagi otsustavaks osutuda. Alustuseks kohtutakse meeskonnaga, kes on läänes ilmselt juba mängust väljas – Seattle’iga, kes on hetkel 11 punktiga taga.

Viimase 10 päeva jooksul on Sabres olnud igas mänguvaldkonnas parem. Laskmine, oodatavad väravad, ohtlikud pealelöögid või isegi lühivisked, kus Sabresil on viimase nelja mängu jooksul 92-protsendiline eduseis. Seattle on praegu väga kehvasti ees. Viimase nelja mängu jooksul on nad teinud keskmiselt 24 pealelööki, löökide edukuse määr on vaid 6 protsenti ja ohtlike pealelöökide protsent traagiline 38 protsenti. Pole üllatav, et viimase nelja mänguga on krakalased löönud vaid kuus väravat, millest neli on tabanud Vegase võrku.

Millele panustada: Sabres tuleb otsustavalt, leek ikka veel põleb, et nad võivad ja peaksid ikka veel playoffide eest võitlema. Nad on praegu paremas vormis.

Usaldus: 7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker