Juventus – Genova: 1

EEbookmaker
märts 17, 2024
23 Vaated

Meie vihje: Juventus – Genova: 1

17.03.2024 12:30

Kodune viik Atalantaga (2-2) oli viimase seitsme mängu jooksul kuues kord, kui Juventus ei suutnud võita ja kaotas seetõttu teise koha. Genoa sai viimati teise kaotuse järjest, kui põnevas kodumängus jäädi alla Monzale (2:3) ning lootused tabeli esimeses pooles lõpetamiseks kahanesid oluliselt.

Fännid tegid oma rahulolematuse Juventuse esitusega selgeks ning treener Allegri kurtis, et nad vajaksid teatud hetkedel rohkem toetust staadionilt. Kodumeeskond loodab nüüd päästa tipptegija Vlahovic’i naasmine, kes paistis viimati kaartide tõttu silma, kuid mängumees Rabiot puudumine osutub siiski otsustavaks. Kuid ka kaitsevägi ei mängi ideaalses seisus, olles esmakordselt peaaegu kahe aasta jooksul neljas kodumängus järjest väravaid löönud.

Genoal seisab ees teine võõrsilmäng järjest tugeva vastase vastu, sest eelmine kaotati Interis pärast vaprat võitlust 1-2. Alberto Gilardino hoolealused on sel hooajal suutnud võõrsil 13 punkti (3-4-7) võtta ja oleksid kindlasti võinud mõnel juhul paremini hakkama saada. Küll aga on nad olnud suhteliselt edukad (1-1-2) tabeli ülemise poole meeskondade pinnal.

Millele panustada:

Juventus on viimasest neljast mängust kodus vaid korra võitnud (1-2-1), kuid enne seda oli neil siin viis võitu järjest. Ja seda jätkavad nad Genoa vastu, keda nad on siin kolm korda järjest liigamõõtmetes võitnud.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker