Frosinone – Lazio: 2

EEbookmaker
märts 16, 2024
21 Vaated

Meie vihje: Meie vihje: Frosinone – Lazio: 2

16.03.2024 20:45

Frosinone kaotas viimases voorus 0:1 langemisohus olevale Sassuolole ning arvestades nende ainsat võitu eelneva 15 liigamängu jooksul, ei saa imestada, et Eusebio Di Francesco kaitsjad on langemas liigakeldri poole. Lazio seevastu kaotas viimati kolmandat korda järjest liigas ja pidi lõplikult hüvasti jätma Meistrite liiga lootused, samas kui teised Euroopa karikad on neile endiselt suures ohus. Selle tulemusena on treener Maurizio Sarri tagasi astunud.

Kuigi Frosinone on oma 24 punktist 21 võidetud koduplatsil, on nad uuel kalendriaastal siin vaid korra võitnud (1-1-3), mis lõpetab nende taandumise hiilgusest. Viimase 15 mängu poolest ollakse siis koos Salernitanaga liigas halvimad (6 punkti), lüües selle aja jooksul 36 väravat – kõige rohkem väravaid kõigist meeskondadest.

Lazio ei ole kaugeltki mugav, kuid võõrsil on nad üks paremaid meeskondi, mida tänavune Serie A pakub (6-1-7). Külalised on siis viimasest viiest võõrsilmängust kolm võitnud (iga kord tabeli alumise poole meeskonna platsil), kahel korral kahe värava vahega. Esimene kohtumine detsembri lõpus lõppes samamoodi (3-1).

Millele panustada:

Ja midagi sarnast võib jälle juhtuda, sest Frosinone on juba detsembri lõpus alustanud oma tulemuslikkuse langust. Lazio võitis siis kaheksast võõrsilmängust viis nende meeskondade pinnal, kes alustavad seda vooru tabeli teises pooles (5-1-2).

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

IVIBETPanustage Ivibetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!!
Autor EEbookmaker