Errani S. – Wang Yaf.: 2

EEbookmaker
märts 13, 2024
27 Vaated

Meie nõuanne: Errani S. – Wang Yaf.: 2

13.03.2024 16:15

USAs Charlestonis toimuval WTA 125 turniiril, mis on samaväärne meeste Challengersiga, kohtuvad poolfinaalis kolmekümne kuueaastane itaallanna Sara Errani ja seitse aastat noorem hiinlanna Ya-fan Wang. Viimane on favoriit.

Errani üritab endiselt võidelda aja hammastega ja enam-vähem edukalt hoiab ta maailma edetabelis endiselt umbes 100. positsiooni. Kuigi tal on olnud paar korda ebaõnne. Sel hooajal ei lähe tal aga eriti hästi. Enamikul turniiridel on ta juba kvalifikatsioonis lõpetanud ja ainult Clujis õnnestus tal võita matš kõrgeimal ringil põhiturniiril. Lõpuks oli neid kaks ja ta jõudis veerandfinaali, kus sai kepikõnni Karolina Pliskovalt.

Seevastu Ja-fan Wang jõudis Austraalia lahtistel kolmandasse ringi, mis oli suur üllatus, nagu ka Hua Hinis toimuval WTA turniiril ei oodatud temalt kaugeltki poolfinaali jõudmist. Seejärel jõudis ta märtsi alguses Austinis toimunud teisel WTA turniiril veerandfinaali.

Millele panustada:

Kui lähtuda puhtalt statistikast, siis on Hiina Wang selge favoriit. Tal on õnnestunud võtta mitu võitu tippturniiril, samas kui Errani on valdavalt lõpetanud kvalifikatsioonis või esimestes ringides. Vanuse kasvades lahkub osa tema mängukvaliteedist, mis on näha tema kokkupõrkes Wangiga.

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

20BETPanustage 20betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker