Fiorentina – Roma: 2

EEbookmaker
märts 10, 2024
24 Vaated

Meie vihje: Meie vihje: Fiorentina – Roma: 2

10.03.2024 20:45

Fiorentina ei kasutanud viimases voorus Torinos jõudu ja jäi pärast 0:0 viiki kolmandat korda järjest kaotamata, kuid kaotas siiski seitsmenda koha. AS Roma seevastu võitis Monzas 4:1 ja sai treener De Rossi juhendamisel seitsmest liigamängust kuuenda võidu, vähendades vahe neljanda kohaga neljale punktile.

Treener Vincenzo Italiano pani esimest korda pärast Firenzesse saabumist kahes järjestikuses mängus sama koosseisu mängima, kuid Torinos (0:0) ei olnud tal erilist õnne. Probleemiks on peamiselt mõnede mängijate ebaühtlased esitused, millest Andrea Belotti jäi kõige enam ootustele alla. Giacomo Bonaventura seevastu osutub taas asendamatuks, kuid ta tahab Firenzest välja.

Hambutu AS Roma välja? See pole enam tõsi. Daniele De Rossi sai viimati alles teiseks treeneriks klubi ajaloos, kes on võitnud kõik oma kolm esimest võõrsil toimunud liigamängu pingil. Olulise osa sellest andis taas kord suurepäraselt mänginud Dybala, kes lõi kahes liigamängus neli väravat, ja ka Romelu Lukaku. Viimane lõpetas väravate ootamise ja jõudis sel hooajal kahekohalise väravate arvuni.

Millele panustada:

AS Roma töötab oma uue treeneri käe all nagu hästi õlitatud masin ja seni veenmatu Fiorentina saab sellest ise teada. Roomlased tahavad kvalifitseeruda Meistrite Liigasse ja lähevad selle nimel koduses konkurentsis.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

20BETPanustage 20betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker