Lecce – Hellas Verona: 1

EEbookmaker
märts 10, 2024
21 Vaated

Meie vihje: Lecce – Hellas Verona: 1

10.03.2024 12:30

1:1 viigiga Frosinones lõpetas Lecce kolme mängu pikkuse kaotuste seeria ja alustab seda vooru 13. kohaga, kuid vaid kahepunktilise eduga langemistsoonist. Verona, kes sõidab lõunasse veel üheks oluliseks mänguks, ronis viimasel korral pärast 1:0 võitu Sassuolo üle sealt välja.

Lecce naaseb koju, kus nad on sel hooajal väga hästi esinenud. Nende rekordit on pisut rikkunud viimased mängud tugevate meeskondade vastu, kusjuures kodumeeskond on siin järjestikku vastamisi olnud Juventuse, Fiorentina ja Interiga, kellelt nad said kokku üheksa väravat. Siiski suutsid nad Fiorentina (2:1) alistamisega siiski kolm punkti võtta.

Sama ei saa öelda Verona esituse kohta vastaste platsil. Kuigi külalised ei ole üks kahest meeskonnast, kes pole sel hooajal võõrsil veel kordagi võitnud, õnnestus neil see viimati esimeses võõrsilringis ning järgnevatel 13 kohtumisel on nad saanud vaid kolmel korral värava (0-3-10). Ainult Salernitana (kaheksa) on siis löödud vähem kui nende üheksa väravat võõrsil.

Millele panustada:

Lecce saab kodus hästi hakkama, mida võivad kinnitada sellised favoriidid nagu Lazio (2:1), Fiorentina (2:1), Bologna (1:1) ja AC Milan (2:2).

Usaldus:

8/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

22BETPanustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker