Los Angeles- Vancouver: 2

EEbookmaker
märts 5, 2024
25 Vaated

Meie valik: Los Angeles- Vancouver: 2

5.3.2024

Vancouver on nüüd kogenud oma hooaja halvimat seeriat, jättes võitmata seitse mängu normaalaja jooksul. On üsna tõenäoline, et olukord staar Elias Petterssoni ümber on võtnud kogu meeskonnale oma osa. Juhtkond tahtis teda pikalt survestada uue lepingu sõlmimiseks, sest aasta pärast on ta vaba agent ja temast sõltub organisatsiooni suund. Lõpuks see ka õnnestus. Kauplemisperioodi lähenedes on väidetavalt lauale langenud väga huvitav pakkumine Carolinast. Ja Vancouver olevat seda tõsiselt kaalunud.

Aga lõpuks nõustus Petterson veel kaheksaks aastaks lepinguga ja kivi kukkus kõigil südamest. On väga tõenäoline, et see põhimõtteline ebakindlus on imbunud kogu meeskonda. Kui see oli tehtud, võitis Canucks esimeses mängus Anaheimi 2:1. Skoor tundub küll väheusutav, kuid Canucks oli märgatavalt parem meeskond.

Nüüd mängivad nad Los Angelesega, oluliselt parema meeskonnaga, kes võitis neid paar päeva tagasi 5-1. Usaldage, et Canucks püüab kätte maksta, nüüd teades, et meeskonna terviklikkus jääb alles ja nad võitlevad täies koosseisus Stanley Cupi eest.

Millele panustada:

See võib olla meeskondade lahing, kes varsti playoffides üksteisega kokku puutuvad. Vancouveril on palju tagasi anda ja kuna nad on vabanenud Petterssoni ümbritsevast ebakindlusest, siis on nad rahulikumad. Meeskond on teel, nüüd on aeg tähistada. Koefitsiendid on võrdsed, aga ikkagi peaks Vancouver selle mängu võitma.

Usaldus:

6/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

WAZAMBAPanustage Wazambais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker