Montpellier – Veszprem KC: võitja Veszprem -1.5 väravat

EEbookmaker
märts 1, 2024
23 Vaated

Montpellier – Veszprem KC: võitja Veszprem -1.5 väravat

29.02.2024 20:45

Vanad sõbrad kohtuvad Montpellier’s. Neil on üheksa jaanuaris Euroopa meistriks tulnud prantslaste mängijat, viis kodus, neli võõrsil. Aga võtmeisikud kannavad Veszpremi särki – Remili nimetati turniiri MVP-ks, Fabregas parimaks äärekaitsjaks.

Samas on tegemist tabelinaabrite kokkupõrkega, kuid neid lahutab kuue punkti vahe, mida Montpellier ei suuda enam kahes viimases voorus vähendada ja pääseb kaheksandikfinaali kas neljandalt või viiendalt kohalt. Veszprémil on rohkem motivatsiooni, nad on endiselt mängus otsese edasipääsu eest, nad jäävad vaid kahe punktiga maha teise koha saanud Magdeburgist, keda nad viimases voorus võõrustavad. Ungari hiiglane võitis sügisel kuulsalt Barcelonas, mida ta alandas 41:36, et siis koduses kordusmängus ebaõnnestuda (30:31) ja seejärel ootamatult 30:37 kaotada Plockis.

Pärast EM-i on ta aga paremas seisus kui Montpellier, kes kaotas oma kaks viimast mängu – esmalt tegi ta Meistrite liigas Plockis kehva esituse (18:22), seejärel kaotas kodus Rahvuste liigas PSG-le 26:31.

Millele panustada:

Veszprém võitis esimese mängu kodus napilt 33:31, kuid see oli septembris, kui Montpellier oli täies koosseisus. Nüüd on puudu mängijad, kes siis Ungaris 13 väravat lõid. Kahe meeskonna omavaheliste mängude rekord on selgelt Ungari meeskonna kasuks, kes on viimasest üheksast mängust võitnud kaheksa. Pange kahasse vähemalt kahe värava vahega.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

RABONAPanustage Rabonais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker