Arsenal – Newcastle: Arsenal +2.5g

EEbookmaker
veebruar 24, 2024
24 Vaated

Meie vihje: Arsenal – Newcastle: Arsenal annab +2.5g

24.02.2024 21:00

Arsenal on hetkel Premier League’i parimas vormis, olles võitnud viis liigamängu järjest, sealhulgas viimati Burnley (5-0). Ka Newcastle’il ei lähe halvasti, olles viimati kodus Bournemouthi vastu vaid viik (2-2), kuid on suutnud neli korda järjest väravaid lüüa.

Arsenal läks uude kalendriaastasse esmakordselt oma ajaloos viie järjestikuse liigavõiduga ja andis konkurentidele märku, et nad tahavad tõsiselt tiitlile pretendeerida. Liigaliidri Liverpool sai seda raskelt teada, kui Arsenal neid viimases kodumängus siin 3:1 alistas.

Newcastle’i fännid ei ole viimasel ajal kindlasti igavleda saanud. Nimelt on nende meeskond kuue järjestikuse liigamängu jooksul löönud vähemalt neli väravat ja neljal korral on olnud vähemalt viis väravat. Praeguse Arsenali meeskonnaga ei pruugi olla mõistlik heitlusesse minna, kuid treener Eddie Howe’il on vähe valikuid. Tema meeskond on viimases kuues võõrsil peetud liigamängus 15 väravat lüüa lasknud ja ta ei saa liialt oma kaitsele loota.

Millele panustada:

Arsenal on tujus. Ta on oma viimases viies liigamängus löönud 21 väravat, neist 11 oma kahes viimases mängus Burnley ja West Hami vastu. Newcastle’i kaitse ei ole siis sellises vormis, et sarnaselt ründavale rünnakule vastu astuda: Viimase kolme mänguga on ta löönud kaheksa väravat.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

1XBETPanustage 1xbetis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker