Kreeka – Tšehhi Vabariik: võitja Kreeka -9.5 punkti

EEbookmaker
veebruar 23, 2024
23 Vaated

Meie vihje: Kreeka – Kreeka, Kreeka – Kreeka Meie vihje: Kreeka – Tšehhi Vabariik: võitja Kreeka -9.5 punkti

23.02.2024 20:00

Tšehhi korvpallurid lähevad EuroBasket 2025 kvalifikatsioonile mänguga Kreekas, kus nad on selge autsaider.

Pooleteise aasta pärast naaseb rahvuskoondisesse punktija Tomas Satoransky, kelle viimane mäng oli Euroopa meistrivõistluste kaheksandikfinaalis Kreeka vastu, kus kaotasime 88:94. Aga siis oli meil palju tugevam meeskond kui seekord. Teiste seas puudub Satoransky meeskonnakaaslane Barcelonast, pivot Jan Vesely, kes eelistas raskel hooajal puhata. Lõppude lõpuks saabus Satoransky pärast kolme Hispaania karikamängu nädalavahetust väsinult. Rahvusmeeskonnal on ka uus treener Diego Ocampo, kes alustas eelmisel suvel ebaõnnestunud olümpiakvalifikatsiooniga.

Ka Kreekal on uus treener, Vasilis Spanoulis võttis pärast ebaõnnestunud MM-i (15.) rahvusmeeskonna üle ja tema debüüdi puhul võõrustab Piraeus juulis olümpiakvalifikatsiooni. Mäng toimub Olympiacose 15 000 pealtvaatajale mõeldud areenil ja kuigi seda nimetatakse rahu ja sõpruse areeniks, on Tšehhi korvpalluritele oodata põrgulikku keskkonda, mis on mõnele mängijale esmakordne. Korvpalli kvaliteet on selgelt Kreeka poolel, kus tänavu mängib Euroliigas üksteist mängijat.

Millele panustada:

Tšehhi koondise jaoks on grupimängud Suurbritannia ja Hollandi vastu üliolulised ning Kreeka vastu saab olla vaid meeldiv üllatus. Pireuses alistuvad nad keskkonnale ja kodusele kvaliteedile ning kaotavad lõpuks kahekohalise numbriga.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

RABONAPanustage Rabonais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker