Lazio – Bologna: 1

EEbookmaker
veebruar 18, 2024
22 Vaated

Meie vihje: Lazio – Bologna: 1

18.02.2024 12:30

Eelmise vooru 3:1 võit Cagliari üle tõi Lazio tagasi võitlusesse neljanda koha eest ning Ciro Immobile 200. värav Itaalia kõrgliigas andis põhjust rõõmustada. Kolm punkti sai ka Bologna, kes võitis kolmapäeval kodus 2:0 Fiorentinat.

Lazio ees seisab üks võtmemänge, arvestades nende positsiooni tabelis ja kindlasti on Maurizio Sarri kaitsjatele kasulik, et see mängitakse nende staadionil. Seal on neil liigas väga hea skoor (6-3-2), kus nad on lüüa lasknud vaid seitse väravat. Ja see ei pea ka muutuma, sest Lazio on suutnud siin võita viis mängu järjest, kus on kokku vaid kaks korda löödud väravaid.

Bologna seevastu ei ole võõrsil väga tugev, mida näitab nende rekord, mis on ühe liigavõiduga (1-7-3). Siiski suutsid nad nädalavahetuse lõpetada Fiorentinaga ja tänu kolmandale koduvõidule järjest on nad neljandal kohal olevast Atalantast ühe punkti kaugusel. Kas Thiago Motta kaitsjad suudavad oma elu vormis olles oma võõrsil saadud tagasilöögist läbi murda?

Millele panustada:

Lazio tõusis otsustava liigakohtumise eel, kui võitis sel nädalal Meistrite liiga esimeses poolfinaalis Bayerni 1:0. Biancocelesti on sarnaselt vastastele kodumängude spetsialistid ja see trend võib jätkuda. Lazio on erinevalt Bolognast harjunud tiheda graafikuga.

Usaldus:

7/10

Soovitatav kihlveokontor selle kihlveo jaoks:

WAZAMBAPanustage Wazambais 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker