22Bet Poola

EEbookmaker.com
august 9, 2024
57 Vaated

Poola ehk Poola Vabariik on riik, mis asub Kesk-Euroopas. Sellel on 38 miljonit elanikku ja see on 9. suurim riik Euroopas. Poola on ka Euroopa Liidu liige, mis väljendub lõppkokkuvõttes ka hasartmängudega seotud õigusaktides. Kuni 1991. aastani oli Poola NSVLi mõju all, mis väljendub ka hasartmängude küsimuses. Hasartmängud ja online-hasartmängud on Poolas seaduslikud. Rakendatud hasartmängusüsteemide tõttu on kehtestatud kaitsemeetmed ühed radikaalsemad kogu Euroopas. Kas välismaised online-bukkerid võivad siis ka selles riigis tegutseda? Kas 22beti platvorm tegutseb?

Hasartmängud Poolas

Poola saavutas taas iseseisvuse 1918. aastal ja juba 1920. aastal võeti vastu hasartmänguseadus, et reguleerida hasartmängusektorit. Samal ajal legaliseeriti see tegevus ametlikult. Kuni 1991. aastani olid poolakate võimalused hasartmängude mängimiseks internetis väga piiratud, sest sõltuvus NSVList tingis ka teatud hasartmänguvormide keelustamise. Pärast 1991. aastat legaliseeriti see taas. Hilisem seadusemuudatus toimus 2009. aastal.

Arvukad hasartmänguskandaalid, võimulolijate lobitöö ja organiseeritud kuritegevuse mõju mänguautomaatide käitamisele tingisid vajaduse seadust karmistada. Hasartmänguskandaal põhjustas kasiinode tegevuse märkimisväärse piiramise. Lõpuks keelustati need skandaali tõttu, nii et praegu ei tegutse Poolas praktiliselt ühtegi kasiinot. Lisaks on olemas hasartmängusaalid, mida on umbes 15. 50. Neid haldab riigiettevõte Totalizator Sportowy. Litsentse eraettevõtetele ei anta.

22bet Polska

Poolas võivad online-panuseid teha ainult füüsilised isikud, kelle elukoht on Poolas. Poolas on nii online-pokker kui ka kasiino ebaseaduslikud. Arvukad piirangud aitavad kaasa kodumaiste kihlveoettevõtete vähesele konkurentsivõimele. Hinnanguliselt kuulub kuni 51% turuosast litsentseerimata eraettevõtjatele.

Poolakad, kes neid saite külastavad, rikuvad seadust. Poola õigus ei ole kooskõlas ELi eeskirjadega, seega ei tohiks litsentseerimata online-kasiinosid kasutavaid inimesi karistada, kui platvorm on litsentseeritud mõnes teises ELi liikmesriigis. Poola ametiasutused teevad kõik endast oleneva, et seda nähtust ohjeldada – litsentseerimata veebisaidid blokeeritakse ja teoreetiliselt peaksid ka finantsasutused blokeerima tehinguid litsentseerimata veebisaitidega.

Kas 22beti Poola platvorm töötab?

Poolas otsivad kodanikud arvukate piirangute tõttu alternatiive, mis annavad neile juurdepääsu paljudele võimalustele. Seega kasvab huvi litsentseerimata online-bukkerite tegevuse vastu riigis. Üks populaarsemaid platvorme on 22bet Poland, mis aktsepteerib Poolast pärit mängijaid. Poolakad saavad täielikult ära kasutada selle kihlveokontori pakkumist. Neile on ette valmistatud atraktiivsed pakkumised. Tegelikkuses jälitavad ametiasutused ainult neid, kellel on suurimad võidud, mille pealt ei ole makse makstud.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com