22Bet Madalmaad

EEbookmaker.com
august 17, 2024
56 Vaated

Madalmaad on maailmas tuntud oma väga liberaalse lähenemise poolest. See on üks jõukamaid riike Lääne-Euroopas. Samuti on see Euroopa Liidu asutajaliige. Selles riigis legaliseeriti hasartmängud 1964. aastal. Online-hasartmängude legaliseerimine toimus seega suhteliselt hilja, alles 2021. aastal. Kas hollandlastel on võimalus kasutada välismaiseid kihlveokontoreid. Kas 22beti Hollandi platvorm on Hollandis saadaval?

Hasartmängude ajalugu Madalmaades

Kuigi Madalmaad on tuntud oma liberaalse lähenemise poolest, ei pruugi see kehtida ka hasartmänguküsimustes. Tegelikult on Hollandi hasartmängusektor tervikuna üks kõige vähem liberaalsemaid turge kogu Euroopa Liidus, kuid see on pidanud ELi õigusaktide tõttu muutuma. Madalmaade hasartmängusektorit reguleerib kihlvedude ja hasartmängude seadus, mida on väga sageli muudetud.

Holland Casino Groupil on maapealsetes kasiinodes toimuvate hasartmängude suhtes monopoolne õigus. Nad haldavad praegu 14 kasiinot üle kogu riigi ja üle saja väiksema müügikoha. Nederlandse Loterij’il on seevastu monopoolne õigus korraldada loteriid ja loteriilaadseid mänge. Algselt ei sisaldanud sätted mingeid muudatusi seoses interneti hasartmängudega. Madalmaade valitsus käsitles interneti hasartmänge ebaseaduslikuna, mis tähendas vastuolu ELi õigusega ning ühtse turu ja vabakaubanduse rikkumist.

2021. aastal kehtestati uus interneti hasartmängude litsentseerimise kord, et täita ELi dikteeritud nõudeid. Selle alusel legaliseeriti online-hasartmängud. Selle tulemusena lubati välismaistel kihlvedude korraldajatel taotleda tegevusluba Madalmaades. Ainult selliseid teenuseid saavad hollandlased seaduslikult kasutada. Hasartmängulitsentse väljastab Madalmaade hasartmänguamet Kansspelautoriteit (KSA).

Kas hollandlased võivad kasutada 22bet Hollandit?

Kihlveoettevõtted, millel puudub vastav litsents, ei tohi Madalmaades ebaseaduslikult tegutseda. On arusaadav, et ainult litsentseeritud saidid võivad vastu võtta Madalmaadest pärit mängijaid. Tegelikult aktsepteerib iga välismaine hasartmängusait Hollandi mängijaid, mida Hollandi kogukond üsna sageli ära kasutab. Mängijad saavad registreeruda 22bet Hollandi platvormidel, mis pakuvad neile arvukaid boonuseid ja kampaaniaid.

Platvorm kaitseb suurepäraselt oma mängijate identiteeti ning kasutajate kontole hoiustatud raha. Lisaks sellele võimaldab terve hulk erinevaid makseviise kasutajatel rahastada oma kontot tehingute kaudu, mis ei tule otse hollandlase pangakontolt. Veebileht on igati lihvitud, seega usaldusväärne ja erinevate jaotiste paigutus on väga intuitiivne. 22Bet Holland on nii ulatuslik kihlveosektor kui ka hästi toimiv online kasiino.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com