22Bet Iraak

EEbookmaker.com
august 8, 2024
58 Vaated

Iraak, õigemini Iraagi Vabariik, on Araabia poolsaarel asuv moslemiriik. Iraagi rahvaarv on umbes 40,2 miljonit. Selles riigis ei ole elanikkonna usutunnistus kohaldatava õiguse kontekstis ebaoluline, mis on märgatav ka seoses hasartmänguküsimustega. Iraagis on nii hasartmängud kui ka online-hasartmängud ametlikult ebaseaduslikud. Tegelikult kasutavad hasartmängurid väga meelsasti välismaal registreeritud portaalide kaudu teenuseid pakkuvate kihlvedude korraldajate teenuseid. Seni ei ole selliste mängijate suhtes mingeid tagajärgi kehtestatud.

Hasartmängud Iraagis

Hasartmängude kättesaadavuse ja seaduslikkusega seotud seadused Iraagis ei ole riigi loomisest saadik muutunud. See on olnud algusest peale ebaseaduslik. Iraagi karistusseadustik, mis võeti vastu 1969. aastal, keelab kõik hasartmängud. Selline süsteem on olemas enamikus riikides, mille ühiskond järgib moslemi usku. Nende seadused on suuresti inspireeritud islami õigusest ehk šariaadist. Teoreetiliselt peaks Iraagis olema kiriku ja riigi lahusus, kuid siin ei peaks see kindlasti nii olema.

Islami seadus sätestab ühemõtteliselt, et moslemid ei tohiks hasartmängude kaudu rikastuda. Vaja on ainult ausat ja rasket tööd. Samuti ei tohi nad hasartmängudes osaleda ja käsitleda seda kui ajaviidet, mis tekitab sõltuvust ja põhjustab teiste kohustuste unarusse jätmist.

22bet Irak

Interneti-hasartmängusid ei ole Iraagi seadustes sõnaselgelt mainitud. Selle ebaseaduslikkusele on pühendatud mis tahes hasartmängude käsitlemine ebaseaduslikuna. See kehtib ka digitaalsete hasartmängude kohta. Mõnedele hasartmängusaitidele on kehtestatud blokeering, mis takistab lihtsat juurdepääsu. Reaalsus on see, et rohkem kui üks Iraagi kodanik otsustab oma võimalusi ära kasutada ja seni ei ole selliste isikute suhtes mingeid tagajärgi olnud. Blokaadist möödahiilimiseks on olemas tõhusad meetodid.

Kas Iraagi mängijad saavad kasutada 22bet Iraq platvormi?

Moslemiriikides ei soovi mängijad ülejäänud ühiskonda oma hasartmänguarmastusest teavitada. Nende seadused teoreetiliselt takistavad neil hasartmängudest mis tahes viisil kasu saada. Siiski on soov kasutada kihlveoteenuseid sageli tugevam kui teadlikkus võimalikust seaduserikkumisest. Iraaklased otsivad pidevalt kohta, kus nad saaksid panuseid teha ja kasiinomänge mängida. Väga sageli langeb nende valik 22Bet Iraq’ile. See platvorm võimaldab neil eelkõige jääda diskreetseks.

Kõik tehingud saavad toimuda täiustatud maksete kaudu, mis muudavad kodaniku tuvastamise raskeks. Lisaks on esitatud isikuandmed rangelt kaitstud. Nagu üldandmetest ilmneb, saavad iraaklased platvormi kasutada hoolimata selle blokeerimisest. Tegelikult ei ole vaja palju vaeva, et 22bet Iraqi pakutavaid võimalusi täielikult ära kasutada. Suurim oht on rääkida valjusti oma meelelahutusest, mida riik ei aktsepteeri.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com