22Bet Hispaania

EEbookmaker.com
august 5, 2024
54 Vaated

Hispaania ehk ametlikult Hispaania Kuningriik on riik, mille elanikud tunnevad erilist huvi spordi vastu ja valivad täiendava põnevuse otsimiseks spordikihlvedusid. Hispaania kuulub Euroopa kaguosas asuvate rikkamate riikide hulka.

Hispaania on Euroopa Liidu liige ja seal elab koguni 47,4 miljonit kodanikku. Oma majanduse suuruse poolest on see Euroopas 6. kohal. Hispaanias on nii hasartmängud kui ka online-hasartmängud seaduslikud. Kas mängijatel on siis võimalus kasutada välismaiste kihlveokontorite poolt ettevalmistatud pakkumist? Kas on kasutusel 22 Bet Hispaania platvorm?

Hasartmängud Hispaanias

Hasartmängude legaliseerimine toimus suhteliselt varakult, sest see toimus 1276. aastal. Sellest ajast alates on hasartmänge korduvalt keelatud ja legaliseeritud vaheldumisi sõltuvalt riigi võimulolijate tahtest. Alates 1763. aastast on ainult loterii olnud pidevalt seaduslik. Hasartmängud on reguleeritud 2011. aasta Hispaania hasartmänguseadusega (Ley 13/2011, de 27 de mayo, de regulación del Juego) 2 koos tehtud muudatustega. Hispaanias reguleerivad hasartmänge nii riigiasutused kui ka 17 piirkonda, millel on oma autonoomia, nii et õiguslik staatus on veelgi keerulisem.

22bet Hiszpania

Online-hasartmängud on Hispaanias ametlikult seaduslikud alates 2011. aastast. Tegelikkuses olid mõned online-hasartmängude vormid siiski juba viis aastat varem seadustatud, kuid neid võis pakkuda ainult riigi omanduses olev riiklik loterii. Alles 2011. aastal avati turg eraettevõtjatele.

Hispaanias võivad ametlikult interneti hasartmänge korraldada ainult litsentseeritud saidid. Hispaanlastel soovitatakse mitte kasutada litsentseerimata portaale, mistõttu on internetiteenuse pakkujad neid blokeerinud. Lisaks ei tohi litsentseeritud kihlvedude korraldajad pakkuda mängijatele tervitusboonuseid. Nende tegevust ei tohi reklaamida. Kuni 2020. aastani oli väga tavaline, et kihlveokontorite reklaami võis kohata sporditrikoodil.

Kas hispaanlased saavad kasu 22bet Hispaaniast?

Arvestades Hispaania ametiasutuste poolt litsentseeritud kihlveoettevõtetele kehtestatud piiranguid, kujuneb välismaiste online-bukkerite pakkumine palju soodsamaks. Nad tegutsevad väljaspool Hispaania süsteemi ja seega ei ole nende seadused neid piiravad. 22 bet kihlveoplatvorm aktsepteerib Hispaaniast pärit mängijaid. Veelgi enam, 22Bet Hispaania kihlveoplatvorm on sealsete kihlvedude ja hasartmängude harrastajate seas väga populaarne.

Selle pakkumise pidev täiustamine on viinud 22Bet Hispaania juhtpositsioonile riigis tegutsevate kihlvedude korraldajate seas. On näha, et kihlveokontor teeb kõik endast oleneva, et säilitada oma positsiooni turul ja võita pidevalt uusi kasutajaid. Riik loob selleks ideaalsed tingimused litsentseeritud kihlveokontorite mitte eriti konkurentsivõimelise pakkumise kaudu.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com