22Bet Guatemala

EEbookmaker.com
august 17, 2024
53 Vaated

Guatemala Vabariik on Kesk-Ameerika kõige suurema rahvaarvuga riik. Ametlikult edastatud teabe kohaselt on hasartmängud Guatemalas ebaseaduslikud ja on seda olnud alates 1880. aastast. Tegelikkuses on olukord aga hoopis teistsugune. Guatemalas on suur hulk hasartmänguasutusi, mis tegutsevad sageli seaduse piiril ja kasutavad selleks väga erinevaid regulatsioone. Seega on hasartmängud näiliselt ebaseaduslikud, kuigi kogukonnal ei ole probleeme nende kättesaadavusega. Mõnikord nimetatakse seda poollegaalseks ning üksikute kihlveokontorite levikut ja propageerimist mõjutab tugevalt finantsküsimus.

Hasartmängude ajalugu Guatemalas

Hasartmängude keelustamine Guatemalas oli Kesk-Ameerikas esmakordne. Guatemala otsustas väga kiiresti reguleerida hasartmängud. Üksused ja üksikisikud, kes soovivad Guatemalas hasartmänguäri alustada, võivad saada kuni viieaastase vangistuse ning trahvi, mis võib ulatuda kuni 1300 dollarini. Guatemala elanikud on teadlikud, et selles sektoris on raha üleval.

Selle tulemusena loodi 1956. aasta Decreto Número 574 El Presidente De La República, mis lubab hasartmängude korraldamist siseministeeriumi poolt litsentseeritud üksuste ees. Vastutasuks litsentsi andmise eest nõutakse väga kõrgeid litsentsitasusid. Peaaegu igal aastal tulevad päevavalgele skandaalid, milles paljastatakse rahapesu selles sektoris. Lisaks sellele domineerivad hasartmängutegevuses isikud, kes tegelevad kuritegeliku tegevusega. Guatemala elanikud peaksid olema eriti valvsad, kui nad usaldavad oma isiku- ja krediitkaardiandmeid ebaturvalistele üksustele.

22bet Gwatemala

Online-hasartmängud ei ole Guatemalas veel reguleeritud. Seetõttu on nad väga huvitatud selle akna kasutamisest. Tundub, et ollakse väga sõltuvad tõestatud välismaistest kihlveokontoritest, kes rakendavad oma saitidel kõige uuenduslikumaid turvaelemente.

Tervitusboonus ja muud eelised 22Bet Guatemalast

Suur eelis 22Bet Guatemala kasutajaskonnaga liitumisest on võimalus kasutada väga atraktiivset tervitusboonust. Kihlveokontor tagab, et see võib olla kuni 100 eurot. Selle boonussumma saamine on võimalik ainult äsja registreeritud kasutajatele. Registreeruda saavad inimesed, kes on vähemalt 18-aastased ning kellel on kehtiv telefoninumber ja e-posti aadress.

Registreerimisprotsess ise on oluliselt lühendatud. Konto loomiseks ei ole vaja isikusamasust kontrollida. Panustamine toimub seejärel anonüümselt. Regulaarsed kasutajad võivad arvestada ka mitmete erinevate kampaaniate peale. Kõige populaarsem on reedene lisaboonus, mis võimaldab sel ajal tehtud sissemakseid suurendada. Lisaks võivad need, kes on oma õnne kaotanud, loota kaotatud panuste eest boonuse saamisele.

Kahtlemata teeb 22Bet Guatemala suurepärast tööd oma platvormi kasutajate veenmisel. Järelikult ei puudu väited, et tulevikus on sama atraktiivsed boonused ja kampaaniad. Ennekõike ei pea vaesem osa elanikkonnast muretsema, et nende võiduvõimalused on nivelleeritud.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com