22Bet Chad

EEbookmaker.com
august 16, 2024
54 Vaated

Tšaadi Vabariik on endine Prantsuse koloonia. See kuulub vaesemate sisemaariikide hulka. Riik on valdavalt moslemite pärusmaa, kuid sellest hoolimata otsustati hasartmängud juba 1960. aastal legaliseerida. Lisaks sellele on vaatamata konkreetsete eeskirjade puudumisele ka online-hasartmängud seaduslikud. Kuidas juhtus, et hoolimata islami ülekaalust legaliseeriti hasartmängud ja kas 22bet.com tegutseb selles riigis?

Hasartmängude ajalugu Tšaadis

Riikides, kus enamus elanikkonnast järgib islami usku, on väga tavaline, et hasartmängud on keelatud. Tänu sätetele, mis näitavad, et rikkust saab saavutada ainult raske tööga. Tšaad kuulub endiste Prantsuse kolooniate hulka, kus kristlus oli valdav. Nendes riikides on märgata suundumust hasartmängude seadustamiseks ja reguleerimiseks. Tšaad on üks väheseid riike, kes on otsustanud hasartmängud legaliseerida, hoolimata oma moslemi enamusest.

Hasartmängud on lubatud nii turistidele kui ka residentidele. Tšaadi valitsus hoidub avaldamast teavet, milles esitatakse sektori tegevusega seotud andmeid. Õigusaktides on konkreetselt määratletud seaduslikud hasartmänguvormid: kasiino-hasartmängud, pokker, spordikihlvedu, samuti loteriid ja loteriilaadsed mängud. Riiklikke spordikihlvedusid korraldab kohalik kihlvedude korraldaja Premier Bet, kes loob kihlvedude kaupluste võrgustiku üle kogu riigi.

22bet Czad

Tšaadi valitsus ei tee dokumente välismaailmale kättesaadavaks, et teha lõplikult kindlaks, kas online-hasartmängud on seaduslikud. See kõik toimub tuletamise teel, kuna tšaadlastel on täielik juurdepääs kohalike kihlveoettevõtete pakkumistele. Üllatav on ka andmed, et vaid igal kümnendal elanikul on juurdepääs internetile, kuid ometi õitseb online-hasartmängud.

Mida pakub 22Bet Chad?

On väga oluline, et igal kasutajal oleks võrdne võimalus võita. Portaali toimimine põhineb 128-bitisel SSL-krüpteerimistehnoloogial, mis takistab tõhusalt igasuguse favoriitluse väljendamist ühegi kasutaja suhtes. Kogu portaali kroonib intuitiivne kasutajaliides, mis teeb selle kasutamise lihtsaks ka suurimale arvutimaailmale.

Samal ajal on ka portaali mobiiliversioon täiuslikult peenhäälestatud. See töötab laitmatult nii veebibrauserites, Android-nutitelefonides kui ka iPhone’i seadmetes. 22Bet Chad töötab ka tahvelarvutites. Kauplemine platvormil on täielikult turvaline. Panustamisplatvormi kontrollib Curacao hasartmänguamet, mida jälgib üks suurimaid e-hasartmängusaitide regulaatoreid.

Tšaadi elanikud saavad keskenduda muudele mänguaspektidele, teenides süstemaatiliselt atraktiivseid boonuseid. See kihlveokontor teeb suuri jõupingutusi, et võita ja säilitada oma mängijate usaldus, seega ei saa ta endale lubada mingeid eeskirjade eiramisi. Eriti kuna väga suured rahalised väärtused ei ole harva seotud.

22BET ► Panustage 22betis 100% boonusega oma esimesele deposiidile!
Autor EEbookmaker.com